La ce îţi trebuie like-uri? Nu te ajută cu nimic oricum. Majoritatea au 1000 de like-uri dar n-au niciun prieten.
Cum explici asta?
Ştiu că nu poţi că nu ai cum dar în legătură cu asta o fată simplă e mai apreciată decât una cu un campion de like-uri.
Denoti maturitatea mentala a unui cimpanzeu. "fetele acelea poulare, super-frumoase, de treaba, cu multe like-uri pe facebook"
Multumesc! La fel:*
Bună Rebeca! Nimeni nu e perfect. Şi fetele fără multe like-uri pe Facebook sunt frumoase. Ai putea să apreciezi paginile populare. Să pui multe comentarii la diferite postări. Dar nu e bine să ai în lista de prieteni persoane necunoscute.
Salut Rebeca . Nu e bine sa devii o "fiti-piti" cum sunt colegele tale.Si eu am parul scurt, si eu am facebook, si si eu am niste colege de clasa populare. Uite sa iti zic un secret :Trebuie sa te doara undeva (scuze exprimarea) de cate like-uri primesc ele Deoarece atunci cand prietenii lor vor realiza ca au gresit persoanele si se vor intoarce la oameni normali.(ca tine). Deci nu spun sa te schimbi.Ramai asa cum esti, hey si sa stii ca tota lumea e frumoasa in felul sau.Nu exista pesroane urate sau perfecte pe lumea asta.Doar persoane frumoase si...)) imperfecte.Si inca o chestie :Imperfectiunile fac oamenii special :*