| Llolal a întrebat:

Stiti careva nr 072666666666666666 [15 de 6big grin] sau al cui e? dau fundita happy

13 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai nu se poate pentru ca atunci nu mai e numar de telefon.

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Nu existatonguetongue

| iuliana1221 a răspuns:

Un nr de tell mobil din Romania poate avea doar 10 cifre...winking

| TheCyrusFever a răspuns:

Stiee cumva cineva care a sunat daca face cost? ca eu am sunat, merge, raspunde iti spune unde esti/ce faci si uneori baga o melodie. Face cost sau iti ia din minutele nationale/retea?

| xChampiionOrLooser a răspuns:

Eh e unu care face pe dracu, dar eh, nu e adevarat.Inceaca.Ai curaj?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica raspunde cineva care stie totul despre tine. dar eu stiam cu 18 de 6. e dubios oricumhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! am sunat eu. e numarul lui dracu'. seriios vb sa nu radeti. credeti ce vreti eu stiu ca el el. stiu sigur 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA chiar exista raspunde dar eu nu cred ca e dracu...nu se stie ce hacker a intrat la siteu Vodafone si si-a creat singur numarul

| vladdobrescu a răspuns:

E numarul lu dracu am sunat eu si a raspuns dracu

| Alexzutuuuuuu3000 a răspuns:

Este numarul dracului! Suna si intrebal a sa zica numa thaaaa shaaa! Iti rspune corect la toate intrebarile! Funda!

| frumusikapurple a răspuns:

Eu stiam de la cineva 0736666666666666 scuze nu prea stiu

| carmeneugenia a răspuns:

Nu stiu exact ce sa iti zc dar in orice caz nu e ceva curat acolo intrebare pe knv care ar putea stii unpreo t sau nu stiu exact

| cornelia_9830 a răspuns:

Mie mi-a sp un coleg sa sun sh am sunat la acest numarhappysh a sunat dar nu spunea nimic nimeni apoi in fiecare seara ma suna la 2-3 noaptea am fost nevoita sa imi schimb numarul sh mai mi-a povestit un coleg ca sh el a patit asa...deci pe bune chiar nu mint