La 11 ani 1.75 Mi se pare ca sunt destul de dezvoltate... Eu am 10 ani si 9 luni si am 1.50-1.52. Pai ca sa te inalti ai putea sa faci "antrenamente". Adica sa te intinzi sa faci spagatul, sfoara. Si in rest trebuie sa alergi mult (mai ales ca este primavara). Si 3-4 fructe pe zi nu strica!
P.S.: Ar trebui sa ai rabdare sa cresti, deoarece o sa fii foarte inalta mai ales ca fetele cresc pana la 18-19 ani.
Eu zic sa stai linistita pentru ca o sa cresti.Crede-ma eu nici nu am auzit ca la 11 ani sa ai 1.75 mi se pare prea mult adica la 15 ani cat o sa aiba? 1.80? Deja e prea mult.Iar inaltimea ta mi se pare foarte buna.Eu am 1.60 la 13 ani.Cu ajutorul handbal-ului o sa cresti trebuie numai sa ai rabdare.
Si eu am facut handball si am crescut considerabil, dar cred ca inotul sau volley-ul te ajuta sau incearca sa sari cat mai mult. cred c a asta e o chestie genetica cu crescutul
@Smile si @ÐaяiaSustineCampaniaTPUrevive sa stiti ca eu am aceasta varsta si 1.75 Ma rog, eu am alte probleme de m-am inaltat asa.
@A12NDRA ai timp sa cresti pana in 20 de ani. Poti practica si inot daca doresti. Daca vrei sa fii sigura ca nu ai ceva de nu te mai inalti te poti duce la un medic endocrinolog (de exemplu' la spitalul Parhon, din Bucuresti).