Pentru ca nu suntem atotstiutori, unele intrebari de ale tale pot fi despre ceva ce nu stim multi, sau nu te putem ajuta.
Uite am raspuns eu la asta... dar are vreun folos?
aceeasi dilema o am si eu uneori unul imi raspunde iar ceilalti ma critica la ce bun mai se numeste site-ul asta Toti Pentru Unu cand trebuia sa se numeasca Unu Pentru Unu cam asa ceva am dreptate?Am
Au fost întrebări la care ai primit şi 15-20 de răspunsuri, ceea ce este destul de ok zic eu...
Pai poate nu stim raspunsul la intrebarile tale, sunt sigura ca acolo unde stim ti se raspunde.am vazut ca ai si cate 10- 15 raspunsuri la o intrebare.
Pai din 28 de intrebari la 3 am primit intre 10 si 20 de raspunsuri, si nu am pus intrebari stiintifico-fantastice...in rest am primit pana in 10 raspunsuri...
Uneori e suficient un singur răspuns dacă este cel bun.Ai prefera zeci de răspunsuri, care mai de care mai prosteşti, ironice, date doar de dragul de a mai acumula nişte puncte? Nu răspund când nu mă pricep, când n-am suficiente informaţii despre un anumit domeniu... şi-i apreciez pe toţi cei care procedează la fel.
Nu as prefera niste raspunsuri la misto dar din cate raspunsuri am primit putine m-au ajutat...
Pai poate altii nu stiu sa iti raspunda, sau poate ca nu au un anume rating pentru a le putea fi aprobat raspunsurile imediat dupa postare sau poate, cine stie, ai intrebari care nu sunt "la subiect" asa cum sunt destule pe acest site.
Pai daca nu stim cum sa raspundem?
Poate e ceva din domeniul tehnologic si sunt total pe dinafara.Raspund si eu la ce stiu
Deliα întreabă: