| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a întrebat:

Stiti ceva care m-ar putea ajuta sa adorm? intre orele 20 - 01 pur si simplu nu pot adormi... help please funda

4 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

EVIDENT SOMNIFERELE NU SUNT O SOLUTIE. Recomand in primul rand trezitul matinal, cu exercitii de 3 ori pe zi. O dieta echilibrata din care sa lipseasca pe cat posibil hrana procesata si, dincolo de ceaiul de tei, care ajuta de altfel, ceaiul ''somn usor'' de la Fares. 2 cani undeva dupa ora 18. Te-as intreba totusi de ce ai vrea sa dormi la ora 20, e totusi destul de nenatural, fiind o ora foarte devreme.

| DenisIonut01 a răspuns:

Somnifere, bea un ceai de tei, pai daca de la 20 la 1 esti treaz cand te culci? la 1? mai bine ramai treaz pana pe la 1-2 dupa masa si apoi te culci

| MorenytaShuttUp a răspuns:

Somnifere.

| beatitudine a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Bea ceai de tei sau alte ceaiuri din plante care te linistesc, imbraca-te in haine cat mai lejere, incearca sa iti eliberezi mintea de stres si concentreaza-te doar pe faptul ca vrei sa adormi.Lasa geamul deschis 30 de minute inainte sa te pui in pat pentru a intra racoare.De asemenea, poti asculta la carti muzica linistitoare. Sfatul meu este sa nu incerci somniferele, deoarece provoaca somnolenta.