| DonMecanico a întrebat:

Stiti ceva despre reteta " miere / scortisioara " pentru acnee? am auzit ca in 2 saptamani scapi sau asa ceva, cum se procedeaza? da rezultate? a mai folosit cineva? Funda! happy

5 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Nu stiu cine te-a pacalit dar nu am auzit si nu se folosesc doar aceste doua elemente decat pentru regenerare piele si nu pentru cosuri happy

| DonMecanico explică (pentru MeConstantine):

Dar ce scrie aici Domnule http://www.supereva.ro/info.asp?id=2339 la " Masca cu miere si scortisoara " si citeste mai departe.

| MeConstantine a răspuns (pentru DonMecanico):

Fa asa ca daca scriu si eu masca cu vinete sigur o sa iti faci happy sunt pareri si nu trebuie sa ma crezi, daca doresti fa cu miere si cu scortisoara dar apoi sa nu te intrebi de ce ti se ingrasa pielea.

| PetronelaT a răspuns (pentru MeConstantine):

Din contra, produsele apicole sunt foarte des folosite pentru a trata problemele tenului, mai ales celui afectat de acnee. In cadrul salonului Apiestetic exista o intreaga gama de produse bazate pe miere si laptisor de matca, cum ar fi Linia Acnex Revita de la Dr. Nobis. Mai multe detalii poti gasi pe site: apiestetic.ro.

| DonMecanico explică (pentru PetronelaT):

A avut dreptate aceasta persoana, mai bine nu ma interesam de acest tratament, aveam 3-4 cosuri inaintea, afland ca reteta asta scortisioara+miere te scapa de acnee, timp de 2 saptamani cat am folosit reteta, mi s-a facut fata plina de acnee, acnee, de 1-2 luni tot caut o reteta pentru a scapa de acnee, ma multumeam cu cosuriile pe care le aveam oh go on.