Dragul meu iubit esti, dupa Dumnezeu cea mai importanta fiinta pentru mine. Desi viata nu ne-a oferit poate tot ce ne-am dorit pana acum, trebuie sa fim fericiti ca ne avem unul pe altul si ca intre noi exista iubirea care ne leaga unel de altul si pe amandoi de cer pentru totdeauna. Chiar daca nu vom avea o casa mare, asa cum tu iti doresti, dar pentru noi va fi destul, pentru ca va fi largita cu iubirea noastra, iar daca masa nu va fi bogata ne vom hrani cu dragoste si vom fi multumiti deoarece am fost unul alaturi de celalalt cand ne-a fost mai greu. Atunci cand imi e greu tot timpul esti langa mine iar cand te vad suparat as vrea sa plang in locul tau. Eu alaturi de tine traiesc un basm, si te voi iubi toata viata mea actuala si dincolo de ea, cand vom locui printre ingeri!
Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte.O viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare,vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni".Ma vei lasa?
Tu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului A iubi. Multumesc, dragostea mea!
Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.
Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu.
Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului, pune stapanire pe inima ta si tie nu-ti ramane decat sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai astepti?
Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri.pe care doar iubind le poti descoperi. Esti dragostea mea si te iubesc din tot sufletul!
tu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13,asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele.
Tu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!
Cand ne-am intalnit, am stiut ca ceva special va exista intre noi. Nu eram eu! Cu timpul viata si destinele noastre s-au unit.Ce sa iti spun, mi-ai placut din prima clipa! Am evitat greselile pe care le puteam face, am evitat modul in care vb,am evitat sa iti spun cat de mult te iubesc!Dar toate au scopul lor in viata,timpul a trecut, eu m-am schimbat si am incercat sa iti explic tot ceea ce simt pentru tine! Am ajuns sa te iubesc enorm devenind poate gelos in unele momente! Am trecut prin multe, am plans impreuna,am ras impreuna. Indiferent ce a fost, bine sau rau, noi ne-am fost aproape si impreuna am creat o dragoste pura! In momentul de fata, faptul ca TE IUBESC si ca sunt IUBIT face ca viata mea sa fie cat se poate de frumoasa iar eu sunt cat se poate de fericit!
Dacă ar fi să trăieşti până la 100 de ani, aş vrea să trăiesc şi eu tot 100 de ani, dar mai puţin cu o zi ca să fim o viaţă împreună, dar să nu trebuiască să trăiesc nicio clipă fără tine!
Cum frigul este intetit de vant, asa dragostea mea de bataile inimii tale.Esti cu adevarat speciala!
Esti iubita mintii, inimii si trupului meu, esti printesa fermecata a viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu! Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!
Ce-ar fi daca intr-o zi nu ti-as mai privi ochii? As innebuni. Si ce-ar fi daca intr-o zi buzele nu mi le-ai mai darui? As ingheta si m-as topi si as muri. Te iubesc cu dor, al tau pentru vesnicie.
Noapte Albastra, Noaptea Iubirii noastre, Femeia, Spice de Roua, Stinci si Valuri, Luna Zambind Catre Ea, O Priveste,Un Zeu O Zeita, Femeia AcoperiTa-N Voal, iar Eu, ma Pierd in Ea. Ne contopim in Noatea Albastra, E Noaptea Iubirii Noastre! Noapte Albastra.
Ti-ai inchis vreodata ochii si ai visat la felul in care ai vrea sa fii iubit. Ti-ai imaginat vreodata ce amintiri ai avea? Eu fac asta tot timpul si ma vad pe mine impreuna cu tine; nu pot sa imi imaginez nimic mai dulce decat sa stau langa tine, nu este nimic alceva ce as prefera decat sa ma pierd in tine; de cate ori imi pun o dorinta jur ma gandesc la tine si multumesc cerului pentru ca mi-a trimis dragostea ta!
e vad de fiecare data, frumoasa mea Iubita, tot mai frumoasa, cu miros de flori si soare. Te-as mangaia cu privirea pe chip,pe ochi, pe par, pe trup,te-as adulmeca si te-as simti cu fiecare fibra a fiintei mele. As povesti lumii, cu bucurie, cat de minunata e Iubita mea ce frumoasa o face Iubirea.
Inchid ochii si cu sufletul mi te inchipui alaturi,asa cum te vreau, din carne si sange, atat de aproape, simtindu-ti prezenta atat de dorita, cu reliefuri, cu rotunjimi si moliciuni ce se cer dezmierdate, iubite, alintate cu noian de mangaieri si sarutari. Mi-ar fi de ajuns sa iti aud rasul, cuvintele care-mi vorbesc strigandu-si emotiile cu putere, coborand prin sangele fierbinte direct spre inima ce bate nebuneste de emotie.
Lasa-ma sa ma uit, sa te privesc, sa te stiu doar pe tine! Vino-intre genele mele, intre soaptele mele, cand tac si cand vorbesc, cand iti rostesc numele, cand plang, cand te doresc.
Lasa-ma viu, Iubita mea, mereu si mereu numai al tau
Pentru ca te iubesc, pentru ca esti in inima mea, pentru ca fara tine viata n-ar mai avea sens, pentru ca am nevoie de o sotie, pentru ca pe tine te-am ales si tu te-ai lasat culeasa, pentru ca esti ingerasul meu, pentru ca nu pot trai doar cu jumatate de inima, pentru ca, pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa mai zic. Te iubesc si iti trimit un sarut atat de dulce incat primindu-l fericirea sa inunde fata ta si viata sa ti se para usoara, si mereu sa pretuiesti impreuna cu mine iubirea care este cu adevarat o comoara,cate n-ar mai fi de zis si totusi doar atat am scris de ce oare pentru ca atat ajunge tristetea sa alunge, inima sa incalzeasca, sufletul sa-l faca sa "creasca", iubirea sa se mareasca, viata sa o fericeasca .
Cand ma gandesc la tine nu imi merge rau
Cand nu o duc mai bine ma uit la chipul tau.
Vreau s-apar mai des in visul tau cu cate-un vers
Si sa-ti spun ca-mi este bine chiar daca e invers.
Iti multumesc de multe ori.
De exemplu pentru noi,
Pentru scurtele momente cand am fost doar doi
Strans uniti ca petalele unei imense flori
Precum porumbeii goi ce se scutura de ploi.
Vreau sa-ti zic mersi pentru un pupic mai mare
Sau sa-ti multumesc eu tie ca existi sub soare.
Daca mi-ai fura pana si prezenta ta, m-as ineca.
Lacrimile mi-ar sapa din suflet inima si m-ar usca.
Sentimentul nu se simte din scrierea cuvintelor
Tot ce simt eu pentru tine nu auzi din vocea textelor.
Te iubesc destul de mult s-acopar un univers tacut
Plin de nepasare, durere, cam vechi si de demult.
Daca nici tu nu ai sti cand sa ma tii in brate, atunci cine mi-ar alunga clipele pustii din suflet? Daca tu nu ai simti cand sunt descurajat, atunci cine mi-ar risipi indoielile? Daca tu nu mi-ai zambi, atunci cine ar mai aduce soarele in viata mea? Daca tu nu ai gresi, atunci cine mi-ar intrista privirea? Si ma tot gandesc.Daca eu nu as fi, atunci cine ar mai fi atat de nebun sa te iubeasca? Si daca tu nu ai fi existat, poate nici eu nu m-as fi nascut.
Tu esti seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremura usor si atat de dureros in mine cand soaptele mele ti se daruie. Tu esti un ochi deschis spre intunericul sufletului meu, sub pleoapa caruia se zbat zborurile insangerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau sa te privesc, vreau sa te culeg soapta de soapta, lumina de lumina, tristete de tristete, in ochii mei inaltati spre tine. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzand cerul in fiecare mangaiere cu care ma imbratiseaza. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna si marea. TU esti pentru mine roua diminetii ce se varsa peste ochii mei trezindu-ma din somnul singuratatii. TE IUBESC
Daca as putea inchide timpul intr-o sticla, primul lucru pe care l-as face ar fi sa salvez fiecare zi pana cand eternitatea nu va mai fi, doar ca sa le petrec cu tine. Daca as putea face zilele sa dureze la nesfarsit, daca cuvintele ar face visele realitate, as pastra fiecare zi ca pe-o comoara si apoi le-as petrece numai cu tine. In inima mea am inchis stralucirea ochilor tai, tandretea calda a zambetului tau, vocea ta dulce, amintirile clipelor fierbinti... timpul nu pare a fi de ajuns pentru tot ceea ce vrem sa facem, dar tu esti unica cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii mele.
Sper ca te-am ajutat ,dar sa stii ca cele mai frumoase mesaje vin din interiorul tau.Ce ar fi sa compui tu niste mesaje frumoase?E mult mai frumos si original
Pa,pa!Te-am pupat
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: