| Cristinutza234 a întrebat:

Stiti cu totii ca incepe scoala acum, pe16 septembrie. Trec in clasa a 7-a si mama vrea sa vina cu mine la inceput de an scolar. Mama mea e foarte iubitoare: vrea sa ma tina de mana pe strada, sa vorbim ca,,fetele", ma insoteste peste tot! Sincer va spun ca imi e rusine sa vina cu mine, adica nimeni nu cred ca o sa vina cu mama. Ce as putea sa-i spun, dar fara sa o supar?
Totusi ma simt destul de,,forever alone" fara ea la un nou inceput de an scolar. Cum credeti ca ar fi mai bine, sa vina cu mine sau nu? Totusi este mama mea si nu ar trebui sa-mi fie rusine cu ea, nu? Unii nu-i au aproape pe parinti, sau nu-i au deloc.Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.
Dau funda la cel mai bun raspuns. Multumesc mult. happy :*

7 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Draga mea, eu am mers cu mami meu la scoala in prima zi pana in clasa a VIII-a, asi merge si acum in a IX-a doar ca nu este in tara.
Profita de timpul petrecut cu ea cat mai poti, dupa cresti mare si nu va mai fi ca si acum.
Cu placere! :*

| Heyyy a răspuns:

De obicei cand vreau sa vina mama cu mine la un inceput de an scolar trebuie sa ma rg de ea laughing. Eu in a 7-a mergeam singura pentru ca imi cunosteam colegii s.a.m.d. Cand am trecut a 9-a atunci a venit si ea cu mine, cum ai zis si tu ma simteam forever alone fara ea. Daca vrea sa vina nu e nici o problema, tu stai cu colegii si ea ramane sa vorbeasca cu alti parinti care poate o sa mai vina thinking Sper ca te-am ajutat macar putin. Succes! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucura-te ca vrea sa fie cu tine. Daca nu vine la scoala, s-ar putea sa fii singura fara un parinte insotitor.
Si bucura-te ca ai cu cine discuta. Sint multi copii care nu au un indrumator in viata.
Si, nu inteleg, nu accept faza cu "rusinea". Ea te creste, te educa, te hraneste si te adaposteste. De ce sa-ti fie rusine? Peste vreo 20 de ani ai sa-i cauti apropierea.

| AlessandraCoco a răspuns:

Sa nu iti fie rusine cu mama ta. Bucura-te ca iti este alaturi pentru ca (virgula) cand nu o sa mai fie iti va fi greu. Las-o sa vina cu tine happy. Bafta in noul an scolar!

Răspuns utilizator avertizat
| MissLilith a răspuns:

Da, inteleg foarte bine ce spui pentru ca si eu am fost in clasa a 7-a happy Nu cred ca e o situatie in care sa te apuci sa te gandesti ca vei iesi la pensie si nu va mai fi mama ta sau ca e o lipsa de recunostinta fata de ea etc. E doar o chestie neimportanta si cred ca solutia este sa afli cumva daca mai vin si alte mamici. Asta e singura chestie, adica nu e vorba ca esti apropiata de ea, ca o respecti, etc - e vorba ca va fi aiurea daca vine doar ea si vei fi doar tu cu mami - ar da cam prost. La fel, nu ar fi ok sa vina majoritatea cu parintii si tu fara. Deci asta e toata chestia - nu mai faceti din tantar armasar ca nu e o situatie din care sa arati sau nu iubirea sau respectul, e doar o chestie sociala unde conteaza sa nu te faci de ras.

| mymmi a răspuns:

Buna! Eu zic sa ai o discutie cu ea si sa ii spui ca te-ai mai maturizat si ca nu mai este nevoie sa te insoteasca peste tot. Eu vin singura la fiecare inceput de an scolar din clasa a 3-a si nu am fost considerata forever alone. Si daca chiar vrea sa vina convinge-o sa vorbeasca cu alti parinti si tu poti sta cu colegii. happy