| pisiC a întrebat:

Stiti cumva.thinking cand te duci sa iti cumperi un telefon automat iti cere buletinul, trebuie sa fi neaparat major?thinkingstraight facestraight faceplz raspuns straight face

6 răspunsuri:
| zuzumic a răspuns:

Trebuie sa ai adeverintza du la serviciu adica dovada ca ai un salar actul de proprietate pe locuintza...si semnatura .adica trebuie sa mergi cu unu din parinti

| alex2009 a răspuns:

Doar cand iti faci abonament la telefon iti trebuie buletinul si s-ar putea sa iti trebuiasca cnp pentru a fi trecut in actele de garantie dar asta depinde dar nu conteaza daca esti minor s-au major telefoane se vand oricui.

| pisiC explică:

Pai vreau un telefon la liber..nu vreau abonament happy

| pisiC explică:

L`am cumparat si fara buletin laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca se presupune ca trebuie sa platesti o factura iar tu ca elev nu ai de unde, daca stie cineva mai mult, sa ma contrazica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dapbig grin. Dar poate tratezi cu ala de`acolo 'ceva'laughinglaughing. Ca eu mi-am uitat telefonul` la scoala si nu l`am mai gasit normal, si ca sa nu isi dea mama seama ce 'fetita tolomaca' arerolling on the floor, am strans bani si am mers si mi-am cumparat acelasi modellaughing big grin si n`am 18 ani(INCAlove struck), iar baiatu`ala mi-a vandut acolo telefonul` cu datele luitongue ca si cand l`ar fi cumparat el, sau ceva de genu`!thinking laughing

Roaga`l si tu frumos, poate merge si la tine!

Ceau, sa fi iubita!:*:*:*