| LiveInColour a întrebat:

Stiti cumva ce pastile... sau tratament ceva... care sa ajute la cresterea sanilor? si stiti cat costa (produsele...) va roghappy. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mh, pai daca ar exista asemenea pastile, cine ar mai da banii pe operatiile plastice? Sfatul meu, este sa inveti sa te iubesti asa cum esti, pentru ca, fiecare om e special in felul lui.

5 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Cati ani ai?:O Cred ca ai mai putin de 18:O numa noi nebuni nu suntem normalilaughing

| dEutSa_8892 a răspuns:

Nu incerca sa schimbi marirea sanilor, prin pastile...lasa natura sa acctioneze, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti...parerea mea happy

Este o crema la farmacie, pentru marirea sanilor, costa ceva.in jur de 1 mil [ lei vechi ]...intreaba la farmacie, nu stiu cum se numeste...ca ti-as fi zis...

| goruna a răspuns:

Ce stiu eu, am aflat de la un transexual, pe care l-am cunoscut din intamplare happy
avea sanii... marisori, facuse un tratament hormonal, dar lua in paralel "extract de muguri de zmeur" si "extract de marar", se gasesc la orice plafar happy

| hgfdhgfgh a răspuns:

Nu cred tu crezi astea care`si pun silicoane nu ar fi mai bine pentru ele sa ia pastile? daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Consultă un medic endocrinolog pentru dozările hormonale!
Pastilele nu se iau la voia întâmplării, mare grijă.
Pa, pa.

Întrebări similare