Remember me :X
rolul principal (Robert Patinson) moare la sfarsitul filmului... e f trist dar f frumos
Hancock :X cel mai frumos:X
la inceput comic dupa pe la jumate de dragoste si la sfrsit foate trist imposibil sa nu plangi
Eu stiu un film indian, nu stiu daca iti plac genul asta de filme, dar protagonistul moare, eu una am plans de cate ori l-am vazut. se gaseste mai greu dar cauta-l. merita vazut... se numeste Kal no haa no ( Dragoste neimpartasita).
Stiu un film care este corean se numeste : '' A millionare's first love''. A fost foarte trist...
Marley, and me
E cu un caine filmul, I film personaj principal feminim Jeniffer Aliston =p~
"The notebook" (mor amandoi) sau "A walk to remember" (moare doar ea) sau "Pearl Harbor" (moare el)
Daa...e mai vechii dar e absolut superb"cruel intension 1"e foarte frumos el mare cuceritor face un pariu ca se culca cu o fata pe nume anette care a promis ca va ramane virgina pana cand petrecand tot mai mult timp impreuna el se indragosteste de ea ...restul o sa vezi u la sfarsit el moare salvando pe ea de o masina, eu una am plans fostre mult la el si mai e si "titanic"si la ala o sa plangiii foarte tare la sfarsit
GaGy întreabă:
patrizia696 întreabă: