| Rioko a întrebat:

crying Stiti... eu sunt mai sufletista de fel si imi pare rau cand se intampla ceva. Azi mergeam pe strada si am vazut o pisicuta mica (2, 3 luni) care a mers dupa mine tot drumul aproape si cred ca era moarta de foame si de sete probabil (si mieuona intruna) si apoi cand a plecat
am vazut inca 2 pisici care presupun ca abia erau nascute ca se vedea uneia cordonul (acela de la buric si era legat de rinichi sau ficat nu m-am uitat bine eram speriata de cruzimea unora ) am2 erau puse la soare si cea cu cordonul misca o labuta crying crying nu imi pot imagina cat de crud poate sa fie un om cand am vazut-o am inceput sa plang crying nu pot sa-mi scot din minte imaginile de azi crying PLS HELPcrying

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Trist, inca exista persoane cu suflet, si eu sunt foarte miloasa, le-as lua acasa love struck, dar daca ar treebui sa le iau pe toate, ar trebui sa plec eu laughing

Saracutele pisici, cand le vezi atat de neajutorate...sad Si eu am o pisica, si cand vad ca se simte rau sau prima oara cand a intrat in clduri am crezut ca moare ca facea urat rau de tot nestiind de perioada lor, am stat daca ma crezi toata noaptea langa ea si plangeam si tot spuneam "Tigruta mea. tigruta mea", cine trecea pe langa usa credea ca e inmormantare la mine sad

3 răspunsuri:
| คиค a răspuns:

Este ingrozitor ceea ce se intampla!
Multi oameni nu mai iubesc animalele. Eu as numii acest lucru canibalizm. Sunt ingrozita cand vad asa cava crying, si cat as incerca nu-mi pot stapanii lacrimile, si nici furia. X-C
Multi oameni uita ca pe pamant toate fiintele sunt egale, si nici un om nu are dreptul sa maltrateze o fiinta. Mul; ti oameni fac asta, insa nu toti!
Cei care iubim animalele suntem singura lor sperata si trebuie sa-i convingem si pe ceilalti sa faca la fel, fiindca trebuie sa fie armoie.
Eu una, s-ar putea sa vi se para ridicol, dar nu pot omora nici macar o goanga.
Dar sa mai si lovesc un animalut.love struck
Am doi papagali si la vara in voi cumpara un catel. Prea mult iubesc animalele, pentru a-mi imagina ce gandesc acele fiinte fara scupulesad, oameni nu sunt, dar nici animale...
De ce nu avem adapoturi pentru animalele fara stapan si domiciliu?
De ce nu se infiinteaza macar la nivelul fiecarui judet politia animalelor ca in alte state civilizate?
De ce, De ce, De ce? Multe intrebari la care cu parere de rau cred in curand nu le vom afla raspunsul.

| mabytza a răspuns:

Este teribil!
Cum poate cineva sa faca asa ceva!
nu stiu daca ar fi si la noi legile ca in America ar trebui sa fie inchisi.
Sunt toot fiinte si ele

| mjalex98 a răspuns:

Ce trist. trebuie sa inveti sa fi mai dura dar totusi sunt unele imagini care pur si simplu ne ti le poti scoate din cap.