| Miuriel a întrebat:

Stiti locuri de munca in Pitesti pentru minori?

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ai incercat sa te angajezi ca miner? dar ca muncitor pe santier? sau poti sa ceri bani parintilor.

| Miuriel explică (pentru William):

Imi dau parintii destui bani si fara sa le cer.Eu doar vreau sa imi folosesc timpul intr-un mod folositor, nu sa frec menta ca altii.Asa ca mai bine fa stanga imprejur si TACI! Iti recomand sa raspunzi la intrebari doar daca ai cu adevarat un raspuns folositor.Multumesc pentru intelegere!

| 5a a răspuns:

Stergi strazile sau mergi la vulcanizare sa speli masinile.

| Miuriel explică (pentru 5a):

Multumesc de raspuns.Dar tinand cont ca sunt fata nu am cum.Ma refeream la job-uri mai usoare, gen sa impart pliante sau sa particip la anumite campanii.Multumesc oricum!

| 5a a răspuns (pentru Miuriel):

Asculta-ma, o sa ai timp toata viata sa muncesti, ai sa vrei sa dormi mai mult sa te odihnesti mai mult dar atunci o sa fie prea tarziu. Ceea ce ti-am spus eu acolo a fost un raspuns la prosteala, de maturat strazile matura doar tiganii aia care nu stiu sa scrie si sa citeasca iar cu vulcanizarea sa lucrezi pentru 4 milioane pe luna? Ai putea sa lucrezi undeva ca ospatar dar inca esti minora si e cam nasol, tin minte ca acum 2 ani aveam o vecina care servea intr-un club si castiga 10 milioane usor + ciubuc, nu stiu sigur dar cred ca avea 18 ani.
Sa imparti pliante nu cred ca este o idee buna, pentru 20 de lei sa stai zilnic in picioare si sa te milogesti de lume ca sa iti ia darurile, mi se pare tot banal ( am cunoscut 2 baieti care faceau lucrurile astea si inca unu imi era coleg de clasa ).
Nu prea ai multe oportunitati deoarece esti minora, eu sincer am vazut o fata care vindea inghetata la un restaurant si cred ca avea maxim 17 ani. Depinde acum de cazuri, ori cum eu iti propun sa studiezi daca te plictisesti asa de grav sau sa faci alte lucruri dar in nici un caz sa nu muncesti ca o sa ai timp sa-ti rupi coastele dupa scoala.

| Miuriel explică (pentru 5a):

Da...ai dreptate.Dar pe timpul verii mi se ia sa stau in casa pe timp de zi...Nu mai vreau sa pierd timpul, macar sa fac ceva folositor.