| Roxana_8804 a întrebat:

Stiti ma uitam pe site si vedeam numai intrebari banale(cum sa-l fac sa ma placa, cu ce sa ma imbrac, cum sa-mi fac parul)si chia am ramas pe ganduri, adica atatea crime, violuri la tv si noi nici nu deschidem subiectu.adica nu vreau sa ne adunam toate babele la sfatu poporului sau ceva de genu, dar totusi nu credeti ca Romania se duce prea in jos, nu credeti ca ar trebui totusi sa schimbam ceva la tara asta? Acuma hai sa zicem adevaru ca doar nu ne cunoastem:de cate ori o venit tatal tau acasa cu chef de panarama si o inceput sa sparga farfurii si pahare prin casa, sau de cate ori tatal tau nu o batut-o pe mama ta de fata cu tine si cu fratii tai? Eu recunosc ca am fost martora la astfel de scene si ca o data cand taicameu s-o imbatat m-o batut si pe mine fara motiv... dar so intamplat numai o data si sunt sigura ca nu se va mai intampla pentru ca oricat mi-ar fi de greu ma voi duce imediat la prima sectie de politie. dar oare asta vreti si voi pentru copii vostri? Vreti sa va vada in spital batute, desficurate, in coma sau moarte? Sau voi baietii care ati asistat si voi la astfel de scene traumatizante vreti, ca copii vostri la fel ca voi, sa asiste la astfel de scene? sa stee cu frica in san tot timpul? Acum tata meu nu o mai bate pe mama, dar de baut nu s-o lasat, vb cu mine si cu mama cate o data ingrozitor de urat ca cu o panarama da na ce sa-i fac? m-am obisnuit.sunt sigura ca la scoala nu ati vb despre asa ceva, dar hai totusi sa incepem aici, sa vb despre problemele noastre, sa incercam sa schimbam totusi ceva noi viitorul acestei tari, pentru ca daca si noi o sa repetam aceleasi greseli care s-au facut si care se fac si astazi, apoi chiar nu stiu ce viitor o sa aiba tara asta

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Problemele mele sunt prea complexe si prea personale pentru a fi publicate pe un site public cu aproape 100. 000 de utilizatori unici
La scoala nu am avut niciodata probleme grave, sa fiu amenintata sau ceva de genul.Pentru ca nu mi-e frica de abordariile tupeiste, le raspund pe masurawinking

| Libelle a răspuns:

Eu mi-am invatat lectia una. Tata bea, si eu nu am sa fac aceeasi greseala pe care a facut-o mama. Poate sa iasa cu prietenii la un timp la o bere, la o petrecere, dar nu accept sa vad cum ii devine obicei sa se trezeasca cu gandul la bautura, si sa adoarma beat in fiecare seara.Sa mai si dea in mine, nu o sa mai fie o a doua oara.