| zuzuliana a întrebat:

Stiti maine este Boboteaza si asa se zice ca daca nu mananci toata ziua si iti faci seara din faina, apa, sare o paine si o mananci iar inainte de culcare te rogi si iti pui un fir de busuioc sub perna cica iti visezi ursatul(adica cineva iti aduce apa). Voi ati facut vreodata asta...si ati visat ceva? va rog raspundeti... spuneti-mi cum ati procedat

9 răspunsuri:
| User a răspuns:

Poimaine e, nu maine. Si dupa cate stiu eu, se zice "ursitul", nu "ursatul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer vorbind, sora-mea mereu facea asta si nu s-a adeverit niciodata. E o timpenie la fel ca si ghicitul in zatul de cafea sau ca zodiilewinking

| St!L a răspuns:

Nu stiu, dar incearca ce ai de pierdut?

| cristina4love a răspuns:

Nu e bine sa crezi in asa ceva.Cum a zis si BRO. E o prostie dupa parerea mea.Cum sa-ti visezi ursitul si gata ala e.Il si iau de barbatlaughing. Iti dai seama cum ar fi sa fie adevarata asta? Toata ziua aceea fetele fac greva foameilaughing. Doamne feresteno talking. Si cum am spus.Nu e bine sa crezi in:ocultism, vrajitorie, prezicerea viitorului, superstitii, si multe altele.Am luat din cartea de religie ca sa nu zici ca vorbesc baliverne pe aicihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si intrebarea care se pune, daca visezi o broasca riioasa? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se întâmplă dacă mai multe femei îl visează pe X (un singur X) ca fiind ursitul?

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

@luchass: Ar fi al 3-lea razboi mondiallaughinglaughing

Cat de intrebareoh go on e o prostie, asa facea si matusa`mea...Acu are 43 de ani si e nemaritata saracuta, chiar daca e slaba si frumoasa...Na!

| mihaa a răspuns:

Vaii mi-am amintit de nebuniile din liceu, numaram stelele, in fiecrae seara sau mai faceam un ritual seara ca colegele mele de camera, era vb de o rugaciune si ne inchinam ca budtitii in camera, sa nu mai zic de alte porcarii ca na, nu e bine sa zic chiat tot si nimic, nimic, din contra sotu meu lucra la 3 case distanta de mine si culmea abia dupa cati-va ani l-am cunoscut ca dehh eram la scoala in oras nu ma interesa cine lucreaza la vecinu pe combina, imi amintesc si acum prima dta cand ma condus sotu meu acas m-a intrebat asa: ai venit la neamurii?big grin cunoastea toata familia, numai pe mine nu, asta ee, in loc sa ma uit la vecinu cine lucreaza, ma uitam noaptea la stele, dupa cai verzii?big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Boboteaza e pe 6 ianuarie, in privinta ursitului, cu firul de busuioc sub perna, etc. sunt obiceiuri din batrani pe care le mai pracica fetele de la tara.