| Daniutza a întrebat:

Stiti metode naturale pentru indepartarea cosurilor? Care ar fi acelea?(fara raspunsuri de gen:"storcandu-le" sau "cu anumite produse de la farmacie sau produse prescrise de medicul de familie")

13 răspunsuri:
| motanelul a răspuns:

Draga metodele naturale, eu cred ca nu prea au efec uite eu zic ca zineryt e cea mai buna metoda, na e produs farmaceutic dar te asigur ca functioneaza.

| DarQueen a răspuns:

Pai, eu fac tratament cu Sotret si folosesc o crema de la farmacie.
Storcandu-le nu rezolvi nimic. La mine incepe sa isi faca efectul Sotret-ul.

| miauu a răspuns:

Date cu spirt si rostopasca
spala-te pe fata mai des cu sapun
mananca fructe
nu pune mana pe fata des
oricum esti adolescenta si e normal sa ai cosuri

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Rostopasca stiam ca e pentru nigeiwinking

| fluturas a răspuns:

Pasta de dinti -unde ai cosuri, aplici pasta de dinti seara si o lasi pana dimineata
lamaie si apa- zeama de lamaie cu putina apa
spirt si sapun
poti incerca dar nu e sigur ca au efect big grinwinking

| Deeza a răspuns:

Mastile naturale sunt foarte eficace. Marunteste 2 castraveti (de dimensiuni mici) fara sa le inlaturi coaja si adauga peste amestecul obtinut doua pahare cu apa clocotita. Lasa sa se infuzeze timp de patru ore, iar cu aceasta lotiune iti poti sterge tenul seara, dupa ce te-ai demachiat. Eficient in tratarea acneei este si sucul proaspat obtinut din frunze de patlagina.
Cosurile nu se trateaza numai din exterior ci si din interior. Incearca sa mananci legume verzi precum: spanac, varza, laptuca, praz...painea graham sau cea de secara. Lasa la o parte conservele, mezelurile, branzeturile fermentate, afumaturile, sarea in cantitate prea mare sau condimentele.happy

| mariaw a răspuns:

Nu te da cu toate legumele pe fata. Eficiente sunt lamaia(are efect astringent) si usturoiu(desi functioneaza, nu cred ca iti surade ideea din cauza mirosului). Dar un efect mai rapid si de durata in cazul meu l-a avut spirtul(de vreo 3 ori pe saptamana iti spargi cosurile seara dupa care te dai cu spirt)

| nobody_9468 a răspuns:

Bhai oamenilor, ce dracu? cu spirt pe fata?

am incercat si eu ca fraiera ca'am fostlaughing
mi s-a uscat fata si avem numai borbonele, la fel si cu sapunulwinking

pasta de dinti si pui cateva felii de lamaie in apa fierbine si'ti faci infuzie si masti din/cu legume, eu una folosesc ceva de la avon momentan si-mi lasa pielea foarte finatongue

nu incerca spirtul nu'i bun de nimichappy

baftabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deraga cosurile apar oricand si daca iei un galbenus de ou cu o lingurita de miere si ulei de masline amesteci bina si obtii o masaca poti sa tio pui pe fata 15-20 de minute si dupa acea o scoti atat am avut de spus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deraga cosurile apar oricand si daca iei un galbenus de ou cu o lingurita de miere si ulei de masline amesteci bina si obtii o masaca poti sa tio pui pe fata 15-20 de minute si dupa acea o scoti atat am avut de spus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut foarte multe cosuri, ma dadeam cu ce imi recomanda medicul de familie dar in zadar, pana la un momentdat mi-a spus o prietena ca cel mai bine e sa te dai cu argila pentru fata mie una mi-a facut bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depide fiecare are un ten divers.eu nu am cosuri imi ies 2-3 in tinpul mendtruatiei.si folosesc des o masca pentru fata de la loreal e foarte buna e buna si pentru punctele negre.acum vezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am avut aceeasi problema ca si tine dar acum am skapatlaughingdepinde virsta ta.de ex am 15 si imi mai apar cite unul dar trec.citeva sfaturi nu te spala cu sapun pe fata ca o sa imbatrineasca,nu folosi pasta de dinti cum au scris altii,spalata-te pe fata dar nu folosi acelasi prosop el se imbiba cu microbi,schimba zilnic prosopul, prepara o masca:storci suc de lamiie, o lingura de sare de mare si aloe vera maruntita. faci un amestesk si tei dai))P.S. poti folosi si sare de bucatarie

Întrebări similare