anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti niste metode prin care sa nu ma atinga bautura repede? In afara sa mananc mult si sa merg des la toaleta.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sa bei mult si sa nu te imbeti? E problema de ritm. Bei cate putin, daca torni cantitate mare la inceput pici in cap. Daca bei treptat si stii cand sa iei pauze nici nu ti se face rau si poti sa pastrezi o stare placuta si aproape lucidahee hee Sa mananci mult? Nu e o solutie. E chiar si mai rau. Tine minte: nu bei pentru competitie, asta e pentru dobitoci, bei de placere. Asa ca important e sa bei ceva ce-ti place si sa iti descoperi ritmul de la putin la mai mult. Si sa lasi cate un ragaz de 15 minute organismului sa iti dai seama daca esti in regula. Cand simti ca te ia un pic valul si iti vine sa bagi, atunci e un semn ca trebuie sa iei controlul si sa faci o pauza. Odata la 2-3 ore de baut iei pauza o ora, mananci usor daca ti-e foame. Poti sa o tii asa doua zile si doar lipsa somnului sa te doboare. Nu uita, e placere, nu competitie. Aia care au luat-o de competitie isi bat nevestele sau dorm pe strada.

5 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Ce-as putea spune decat sa stii sa bei cu capwinking

lolita
| lolita a răspuns:

Cel mai sigur este sa nu bei mult, daca vrei sa nu te imbeti nu mai goli pahar dupa pahar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maninci muraturi sau acritura pina se strepezesc dintii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sucul de portocala e bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. bea un pahar cu lapte gras inainte de a te apuca de baut alcol(grasimea din lapte nu lasa sa se absoarba alcolul repede)
2. bea din cand in cand cate un pahar de apa( se mai dilueaza alcolul)
3. nu bea pe stomacul gol.
4 daca te simti ametit bea o limonada acra, acra.
nu sunt probate de mine, deoarece eu sunt impotriva alcolului dar am si eu prieteni care il cam iubesc