| Lorenik a întrebat:

Stiti niste statusuri gen: relatiile la distanta nu tin, ochii care nu se vad se uita, te iubesc dar nu ne vom vedea si tu iti vei gasi pe alta? Ms mult! fundita si voturi! kiss

Răspuns Câştigător
| AdeLinutSsA a răspuns:

Buna.sper sa am fundaday dreaming
~Iti mai spun ' o singura data! O sa-ti para rau ca nu ai stiut sa ma pretuiesti ca fata!~

~"Ai tras adanc in piep aeru ' d'afara si m-ai luat in brate pentru ultima oara!~"

Privirea,glasul,atingerea ta vor fi etern in inima mea,aici le pastrez, le rasfoiesc, zi de zi ca pe o carte cu titlul "Am fost si vom fi!"...

Acum ma uit pe geam si zambesc.ca-s totusi amintiri frumoase in care ma regasesc!

Ce te face sa crezi ca el era "The One"? N'ai gresit cu nimic, ia'o ca p'o lectie. Nu'ti jura ca n'o sa mai iubesti. O sa fie altul, poate tu o sa'l ranesti!"

As vrea peste 2` 3 ani sa`mi apari in cale:-X. Sii sa'mi spui: "Aveai dreptate cu vorbele alea ale tale!

Si daca el nu o sa-mi mai zica "Noapte buna!". Si daca nici pe strada nu o sa-mi mai zica "Buna!". Am prietene care ma suna sa-mi spuna: "Fataa, esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna!

Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!

♥. Acum pare pustiu si as vrea sa stiu ca tii la mine, sentimentul e inca viu si se mentine si in mine happy

♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.

♥. orice` ai face. tot` n`ai putea uita` de EA! Ea e` antitodul` tauu` Ea e` cea care` a avut` mereu` grija de sufLetu` tau`

* Cat de usor imi e sa`tszi spun TE IUBESC :X.Shi cat de greu mi-ar fi sa te parasesc!

* Mii de voci in capu` meu imi spun :''Heyy! Incearca sa te aduni!''.Si promit din nou, sa nu mai cred in promisiuni!

Iubeste-ma fara nici un regret, PrOmit sa fiu sinGuru` tau deFect

♥. El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti.a promis...stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!

FunditsSa?[pls]batting eyelashes

1 răspuns:
| VivaRoZ a răspuns:

Buna.nu iti scriu eu statusuri deoarece mai bine citesti u pe site-ul asta.iti va lua destul de mult sa citesti tot http://sweety-things.weebly.com fundita?

Întrebări similare