Asta depinde doar de tine... dar trebuie sa fi mai econom, pentru ca in viata daca esti "mana sparta" nu ajungi prea departe. incearca sa economisesti cat poti si sa nu dai banii pe lucruri care stii ca nu iti folosesc. pup :*
Nu da banii pe dulciuri sau alte chestii, ia-ti mancare de acasa pentru scoala.
Eu nu dau banii pe mancare, ci imi iau de acasa. In felul asta economisesc mult, sa stii.
Ia un porc de portelan si bagi toti banii pe care vrei sa ii economisesti. Ia un porcusor scump ca sa iti para rau sa il spargi cu barosul.
Cel mai bine iti iei de cat banii care iti trebuie adica maxim 5 lei sa te duci la scoala si sa iti iei un corn.
Daca nu doresti sa mai cheltui, pur si simplu abtine-te si in felul acesta vei face rost si de economii care, poate, mai tarziu iti vor trebui. Gandeste-te mai bine si forteaza-te sa nu mai dai banii pe orice.
Cand pleci de-acasa nu mai lua multi bani la tine, ori ia-ma cu tine la cumparaturi, cand ai sa pui mana pe vreo rochita sau o pereche de pantofi ceva am sa te privesc in ochi si-ai sa vezi cum n-ai sa mai vrei sa cumperi acele lucruri, am asa o privire gingasa si nevinovataaaa, de iti ingheata sangele in vene
Da tu pe ce fereasca Dumniezo' dai atatia bani? Altii ar vrea sa aive si un leu in buzunar si tu spui cum poti sa reusesti sa nu mai cheltuiesti nimica? Daca ai pe ce cheltui "presupun ca pe tigari, caci pe ce altceva i-ai putea cheltui in afara de haine etc etc " atunci iti urez succes, si poti face ce vrei. Fuego sa te binecuvanteze!