Nu am ceva special ca sa ma imbrac
Sunt bolnav!
Am altceva mai bun de facut
Ma duc in alta parte, peterc revelionul acasa cu familia; plec cu prietenii in club; etc. Depinde si unde si de cine esti invitata.
Poti sa ii zici ca ti-ai facut alte planuri, ca parintii te obliga sa faci revelionul acasa, ca nu cunosti prea multa lume de acolo si nu te-ai simti bine, sau ca vine o ruda de nu stiu unde si ca o sa faceti revelionul impreuna
Am promis altcuiva ca imi petrec revelionul cu el, si nu mai pot da inapoi, i-as rani sentimentele.
Mult noroc!
"Nu stiu, frate.Le-am promis parintilor ca petrec revelionul asta cu ei, si...intelegi tu.Nu pot sa-i refuz asa, pe ultima suta de metri..." Asta in caz ca vrei sa refuzi niste prieteni, si nu familia.
Poti spune ca te simti rau.Incearca sa te prefaci nu esti obligata sa te duci daca nu vrei.Sau poti sa le spui ca iti petreci revelionu` cu parintii [in caz de te invita niste prieteni]. Succes!
In viata nu e neaparat nevoie de o scuza. O invitatie se refuza sau accepta, sunt sigura ca nu se ranesc sentimente decat la refuzurile pentru intalniri >
Am promis altcuiva poate la anul, anul asta stau cu familia, am alta treaba, am un loc rezervat la un alt restaurant
Alex întreabă: