Eu personal am un aparat de rolat tigari, costa 5 lei + timbrele cu filtrele 10 lei, 50 de tigarete si un pachet dinasta ma tine 1 sap si un pic
Https://www.okazii.ro/tutun-punga-rothmans-110-grame-a179050103 utilizator de incredere, personal consum de la el.
Iti multumesc mult. Dar eu as vrea tigari normale. Nu stiu cum se fac astea acasa. Stii pe cineva?
Sa traiesti! Multumesc mult, cred ca voi incerca si eu. Care ti se pare cel mai bun tutun? Sunt la fel ca cele din comert? SIIIII ce tuburi folosesti, am auzit ca cele Sopianae sunt cele mai bune.
Sincer sunt mai bune,au un efect mai puternic si sunt si mai sanatoase, recomandat ar fi sa nu lasi tutunul la aer sa se uste dar sa il pastrezi in punga in care a a fost ambalat si sa scoti atat cat iti trebuie pentru rolare, daca vrei sa faci mai multe tigarete nu e problema, dar sa nu il lasi la aer, eu acum fumez camel din comert, il iau de la niste arabi cu 27 de lei + filtre 10 lei eu foite verzi si negreu.si foitele au importanta deoarece au durabilitatea mai mare la ardere, cele negre se fumeaza mult mai incet. Fumez Camel pentru ca nu sunt asa de tari, dar din punct de vedere financiar si al sanatatii iesi mai bine cu tutunul, dar nu recomand cel sarbesc
Eu personal am un aparat de rolat tigari, costa 5 lei + timbrele cu filtrele 10 lei, 50 de tigarete si un pachet dinasta ma tine 1 sap si un pic