In primul rand daca baiatul are deja prietena, nu te baga "peste" pentru ca sunt trecut prin asta si de cele mai multe ori iese urat, ori pentru tine (va fi cu tine si se va intoarce la fosta) ori pentru el ori pentru fosta (ma rog...)
In al doilea rand incearca sa ii fi prietena sa il ajuti sa ii fi alaturi. Prin asta ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine etc.
Poti sa incerci sa vorbesti cu el diverse chestii. Arata-i ca-i esti aproape.
Ar mai fi un mic amanunt. Daca pui suflet. Gandeste-te de 2 ori inainte pe cine alegi pentru asta si daca el merita.
Mda... dar daca e din alta clasa? Si nici nu stiu daca are sau nu prietena...
De exemplu daca eu is intr-a 6-a el ii in a7-a
Banuiesc ca ai pauze incearca sa faci de asa natura sa "apari" in anturajul lui astfel poti afla daca are sau nu prietena, cum este el etc... apoi poti sa "te dai la el" cum am zis mai sus
Pai au fost si vremuri bune cand clasa lui era fix in fata clasei mele, dar acum clasa lui s-a mutat la etaj si ne vedem ff rar...Si da am pauze, si in aceste pauze minunate ma uit doar dupa el ( gen: daca el iese afara si eu dupa el). Dar el nu iese foarte des si cand ma duc pe la etaj, se iau profii de mine(aia care ma cunosc). Deci imi foarte greu sa il vad...Si innebunesc daca nu il vad o zi intreaga!(am incercat)
Incearca sa te impreietenesti cu el... adica sa te vezi cu el dupa scoala 10-15 min banuiesc ca mai sta si el la vorba etc. inainte sau dupa scoala. baga-te in gasca lui
La varsta ta nu poti fi indragostita nebuneste asa cum ai mentionat.
In momentul asta, la tine asa-zisele iubiri sunt trecatoare, e ceva de moment.Iti place cum arata si asta te face sa simti "fluturasi". Lasati-o fratilor mai moale cu dragostea intr-a 6-a ca nici macar nu se poate numi "dragoste".
M-ai demoralizat complet Mda... fluturasii, e cava cunoscut acum
Stiu.Imi pare rau ca ti-am distrus visele,nici eu nu sunt cu mult mai mare decat tine,stai linistita si tocmai de aia, iti vorbesc din experienta.E uimitor sa stii ca ai pentru cine te aranja, ca altfel nu ma pot exprima, dar chiar nu are nici un rost la varsta asta, crede-ma.In primul rand ca baietii nici macar nu stiu sa lege o prietenie buna cu o fata(majoritatea asta fac,si nu,nu vreau sa generalizez,fiindca intr-adevar am intalnit si exceptii), daramite o relatie!
Iubirea adevarata o sa o intalnesti cand o sa fii mai mare, mai matura, cam pe la liceu, cred eu.
Atunci o sa iti dai si tu seama cat de mult s-a schimbat gandirea ta in comparatie cu felul in care era in momentul in care ai relatat asta aici si vei sti ce inseamna cu adevarat "dragostea".