anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti povesti de groaza?
scrietile aici

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

De ce trebuie să ne stoarcem creierii inventând povești de groază, când le ai aici pe toate!? http://spectrulrealitatii.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am chemat o prietena de-a mea afara. ea inainte sa vina a mers la baie sasi spele un mar ca la bucatarie nu iera apa. era singura acasa. dupa 2 sau 3 zile mi-a zis ca dupa ce a spalat maru a inchis apa si cand a mers in casa era deschisa.io am intrebat-o "esti sigura sigura ca ai inchis apa?"ea mi-a zis ca da da eu cred ca o lasat-o deschisa ca si cand vine la mina acasa o mai lasa deschisa cateodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand eram eu clasa 4 a venit o colega noua in clasa pe nume casandra.era destul de infricosatoare.prima luna nu a vorbit cu nimeni.pana la urma m-am saturat si am vorbit cu ea.era de fapt destul de vorbareata. m-a invitat la ea acasa. locuia sus pe un deal intr-o casa mare, nu vila, dar avea multe camere.cand am ajuns in casa am vazut ca un perete este ars.casandra mi-a spus ca acolo a murit un copil ars de tatal lui.langa camera aceea era camera casandrei.am ramas singura cand ea s-a dus dupa suc. din camera cu peretele ars parca cineva a dat cu ciomagul in perete.am mers sa vad cine este.usa era incuiata.am plecat acasa.eu am plecat cand era mai noapte.tot drumul parca cineva ma urmarea.am luat-o si pe sora mea mai mare la casandra acasa a doua zi.sora mea mai mare mergea la sora mai mare a casandrei.noi stateam la TV.sora mea si sora ei stteau in camera cu copilul ars.au iesit tipand.au spus ca au vazut un copilas care plangea langa peretele ars, avea pielea arsa.am plecat de acolo si nu am mai mers.doamna invatatoare a spus ca casandra s-a mutat din motive de sanatate.

Întrebări similare