| SimonneBX a întrebat:

Stiti senzatia aia cand va certati cu un/o prieten/a si va simtiti oarecum vinovati? Problema mea este ca m-am certat cu un baiat pe care nu l-am vazut in viata mea dar vorbesc in fiecare zi cu el de 2 ani. S-a intamplat aseara, el spunea ca merge cu familia lui la tara. Noi vorbim pe mess, vine el si imi spune cuvinte in alta limba (evident injuraturi) nu stiam ce sa fac si i-am spus ca vorbeste singur ca eu nu inteleg ce scrie acolo. El a continuat dar apoi a inceput sa ma injure in engleza (stiu ce ganditi, ce fel de prieten ar face asta) M-am abtinut sa nu-i zic vreo 2 si am tacut. Dupa care dimineata vine vesel si explica ca nu era el aseara, ca el si-a lasat din greseala telu la tara (are iphone sau ce naiba de pe care vorbeste cu mine), cica erau fratii si verii lui (5 frati si 14 veri whistling). (El nu isi lasa niciodata telu' din mana, sunt sigura ca a participat si el dar doar ca spectator, el nu e genul de persoana care rezolva totul cu injuraturi, el merge pe mistouri si minciuni, dar cert e ca a fost de fata) I-am spus sa-si ceara scuze daca vrea sa-l iert, ceea ce nu a facut tinand-o ca el n-a facut nimic. Acum spune ca nu va mai vorbi niciodata cu mine si ca isi va sterge contul de yahoo si sa nu intreb de el pentru ca nu vrea sa mai auda de mine. Am tacut din gura ca si cum eram pe idle si a plecat. Ce ar trebui sa fac?
Sa ma simt vinovata ca nu am facut pe proasta ca in alte dati, cand m-au mai injurat fratii lui si ziceam da bine te iert?
Sa stau in banca mea si sa-mi vad de treburile mele pentru ca el e un bou si nu merita sa-mi bat capul? (parerea parintilor)
Sa il astept linistita pentru ca se va intoarce la mine (nu poate sta o zi fara sa imi vorbeasca fiindca se plictiseste si nu are altcuiva cui sa-i povesteasca toate excursiile lui in Africa cand se lupta cu leii, v-am spus ca atunci cand se plictiseste minte ca sa impresioneze...)-parerea prietenei mele.
Multumesc

3 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Dupa parerea mea, daca el a fost cum ar veni complice, incearca sa il lasi in pace pentru ca, pana la urma u dc vorbeai cu el in fiecare zi? Te gandeai cum ar fi oare sa mergi si tu in africa si sa fi printre lei? Daca te gandeai cum e in Africa uite-te pe net si vezi poze, inf. etc. Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare de toti..., lasa-l si daca iti va simti lipsa atunci sa incerci,(cu greu) sa il ierti.
Cam asta e parerea mea happy, fundita>?

| freedom14 a răspuns:

Sa inteleg ca tie iti place de el. oricum asta nu conteazahappy parerea mea e ca ar trebui sa nu mai vb cu el, in nici un caz sa nu incepi tu conversatia. lasa-l pe el si daca nu va vorbi, atunci nu merita, sper ca te-am ajutat! angelito

| Andrei233 a răspuns:

Haha,Africa?! laughing Nu te mai iantreb cati ani are,ca e clar laughing Eu zic sa-ti vezi de treaba ta, omul ori are probleme psihice, ori e inca la varsta gradinitei happy