| aLL3sSsya a întrebat:

Stiti statusuri despre iubire? Ceva si cu ploaie, cu tristete, minciuni...intelegeti voi!

Răspuns Câştigător
| xPinkSunShine a răspuns:

1. Un trandafir intr-o gradina, o clipa mi-a atras privirea…Statea stingher uitat de lumea si-am vrut sa`ntreb ce`i fericirea. M`am aplecat insa spre el…plangea cu lacrimi mari de floare si-am inteles fara sa`ntreb ca FERICIREA`i trecatoare …

2.Imi place sa ma plimb prin ploaie... fiindca asa nimeni nu vede ca plang...

3. Unele lacrimi care cad nu se mai usucă-n veci,
Nu contează unde mergi...
Îţi aduc aminte tot ce-a fost mai frumos cândva,
Rămân mereu în viaţa ta...

4.Eu ma opresc ca doare.De ar fi sa curga lacrimi, sa curga ale tale.Nu ma mai cauta! Vreau sa te pot uita! E mai bine asa!

5. Spun ca plec, dar mereu ma intorc. E ceva care ma tine in loc. Am investit sentimente ca la un joc de noroc.Nu vreau sa pierd dintr`o data tot!

Nu incerca sa i minti ca "ea" e doar o oarecare... Cand ei stiu ca amintirea ei inca te mai doare!"

.``~Muncim Pt`un Pumn De Vise.FortZam`Ushy InchiSe.TraiM`ViSe Nepermise.~

DaQ ma mintSi maCar minthe`ma frumoshappy. DaCa thOt O faCi fa`O periCulOs`. eShty un sCump:*. Dar ieftin la vrajealawinking. eSthy frwmOs`. Dar` doar pe dinafara

Cine ma`nveseleste.cine ma face sa zambesc? Cine`mi apare`n gand atunci cand ma trezesc? Cine`mi bantuie visele.bineinteles ca tu. Ma`ntrebi daca`am innebunit, Bineinteles ca nu

"Cand Treci Pe Langa Mine, Eu Nu Ma Pot Abtine, Intorc Capu Dupa Tine___

Paharele sus! Shampania sa curga. Respect pentru fetele care i-au facut pe fraieri sa planga"

Acum am doar un scop: Sa te fac sa ajungi nebun. Nebun sa fii dupa mine, cum am fost eu dupa tine

Maine stiu ca e ultima zi, Mi-e greu sa cred ca ne vom desparti, Spui ca ti s-a luat sa ma mai vezi, Nu cred, si tie iti este greu sa ma pierzi…

Din nou, incerc sa descifrez ce rost mai are sa vorbesc

Daca imi confunzi vocea cu vantul...

Din nou, ma tot plimb pentru a`mi gasi drumul,

Pentru ca dragostea este un loc pe care destinul

L`a ascuns de mine din pura placere.

norocul se citeste in palma

gandurile se citesc in ochi

sentimentele se citesc in reflexiile unei simple priviri

viata se citeste pe chipul unui copil

fericirea intr-un zambet.

Ea e criminala :X cu totii o stiti! lasa figurantii coplesiti, de emotii obositi! Ea e cea mai indicata dintre fetele cuminti :X.

A fost fetita pe `care mereu ai vrut-o`A fost fetita care`a schimbat tot la tine Si daca`ceea ce vezi Nu the multumeste Nu cauta in ea ceea ce nu`este

mi-as tatua niste aripi pe spate sa stiu ca pot sa zbor in loc sa stau aici si sa ma gândesc cum m`ai lasat sa ma uit in gol!

Hai sa dam timpul inapoi sa vad daca iti aduci aminte. Cand eu ti-am spus ca te plac si ai ramas fara cuvinte...

Somewhere there's someone who dreams of your smile and finds your presence in life worthwhile so when you are lonely remember it's true somebody somewhere is thinking of you.

To get to heaven first you have to die.

LIfe sucks, love sucks, u suck.

An eye for an eye makes this world blind(puncte de suspensie)

Why be difficult, when with a bit of effort, you can be impossible?

Damn right, I am good un bed: I can sleep for days.

There always are two opinions – mine and the wrong one

te salut in stil Armani ca sa moara toti dusmanii

Va Veni Timpul Sa Vorbim Din Nou, Eu o Sa Rad De Multe Iar Tie o Sa`ti Para Rau

De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang

Imi zici ca e golan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeste pe mine…

Nu E nevoie Sa Ma placa toata Lumea.La fel Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe toti!

»Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu`i nimic acum s`a terminat, Tu ai fost cel care ne-a indepartat.

Fenomenal deloc` banal demential` chiar fataL ` original sh `senzual Nu ` creZi ca real?

Zambeste celor care te urasc……Sa simta ura ta…. Zambeste celor care te ubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe care ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simte indiferenta ta…

Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau

un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Poti plange cand esti fericit, poti sa razi cand Inima">inima iti plange…

Cam atat. Funditssa?

2 răspunsuri:
| Ionutz a răspuns:

Cauta pe Lipiciosii.ro

Întrebări similare