anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti tipul acela de fata care desi este scunda, desi nu este model, desi nu are trasaturi ale fetei prea frumoase, toata lumea o considera draguta?
Cred ca ati auzit macar ceva de genul o data in viata voastra.
Poate ca nu are cine stie ce personalitate importanta sau caracter foarte frumos, insa ea este simpatica prin felul ei de a fi.
Ce credeti?
Cum poate deveni o fata simpatica, draguta? happy
funda

Răspuns Câştigător
| oneDisturbed a răspuns:

Simplu, e o fire sociabila, mereu zambitoare, prietenoasa si vorbeste cu oricine. Si exista expresia "Frumusetea vine din interior." Vezi?
Cam asta e. Si la baieti e la fel. Sa fii respectuos (nu ma refer sa te apuci sa ajuti babele sa treaca intersectia, dar sa asculti ce are celalat de zis si sa nu tragi concluzii imediate), sa nu judeci dupa haine si sa fii zambitor, sa pari fericit chiar daca nu esti, si sa fii tu valoreaza mai mult decat aspectul fizic si propriile recorduri in cat de mult poti sa bei sau mai stiu eu ce (vorbesc de perioada liceului, in care ma aflu).

Sincer, eu ca baiat prefer o fata care nu e fotomodel si cu care m'as intelege perfect intr'o relatie decat una cu care sa ma afisez in fata prietenilor si sa fie plina de figuri si alte ifose adolescentine.

Nota: Exprimarea s'ar puea sa nu fie perfecta, sper sa intelegi ce vreau sa zic. Aa. si am derivat putin de la subiect. Oricum, numai bine!

5 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

Da cun si eu un caz asemanator.
asta e daca stie sa se faca placuta bv eiwinking

| Ecou a răspuns:

Ai spus asa "insa ea este simpatica prin felul ei de a fi." dupa aceea ai spus asa "Cum poate deveni o fata simpatica, draguta?" deci intrebarea este ¿cum poate deveni o fata simpatica o fata simpatica? simplu, se poarta ca o fata simpatica care deja este simpatica happy

| oneDisturbed a răspuns:

Aha, stiu perfect tipul ala de fata. De fapt, imi place de o fata care corespunde descrierii tale laughing.

Totusi, nu inteleg intrebarea, explica te rog. Sau intrebi "de ce o considera lumea draguta?"? Daca da, ti'ai raspuns singur la intrebare prin "insa ea este simpatica prin felul ei de a fi".

| Drolja a răspuns:

Am descris faptul ca fata x nu e de fapt frumoasa, dar este simpatica. adica inlauntru.

Acum, intrebarea este : Cum pot deveni fetele simpatice?
Adica, precum fata x. Ce are ea special, ce o face asa?

| inspyred a răspuns:

O femeie cu o minte sexy, este o femeie sexywinking