| laura_9178 a întrebat:

Stiti trucuri care ajuta la bronzarea mai rapida? va rog :-( avand in vedere ca eu sunt foarte alba...

Răspuns Câştigător
| darkeyes a răspuns:

Cu autobronzant e garantat.
Sa iti zic cate ceva despre autobronzante.Deci, acestea nu "vopsesc" pielea ci o bronzeaza datorita unor substante care intra in piele.Nuanta obtinuta este temporara, estompandu`se in 3 pana la 10 zile.
Prima data alegerea autobronzantului. Daca esti incepatoare alege o nuanta mai light. Apoi incepi cu un dus sau o baie pentru a curata pielea. Incepi apoi cu fata, atentie la sprancene si in zona perciunilor, unde firicelele de par retin mai mult autobronzant si risti ca bronzul sa fie mai intens.
Coboara dinspre gat spre restul corpului, si nu uita zona axilelor.
Dupa bronzare nu pune nimic pe tine pana nu se usuca bine pielea, renunta la ideea de a merge la piscina in primele 2 zile dupa aplicare, nu te epila in primele doua zile. Autobronzantul se reaplica o data la 2-3 zile dar poate fi intretinut si cu o lotiune de corp ce contine o cantitate de autobronzant.

Cam astea despre autobronzare.Care e foarte cool si clean. Eu in fiecare vara folosesc autobronzantul.happy

In plus mai stiu cateva trucuri pentru un bronz rapid si uniform.
In primele zile in care te expui la soare te dai cu o crema pentru protectie, apoi cu ulei de masline happy.
Bye.si un bronz cat mai placut:*

4 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

Trebuie sa te bronzezi treptat ca dk nu o sa pari o gogoasa rumenitahee hee

| alone a răspuns:

Te dai cu ulei d masline si dupa stai la soare1-2 ore si e gata bronzu!

| hehehe a răspuns:

Pai. cel mai rapid de bronzezi cu ajutorul unei creme, sau la solar.
Daca preferi ceva mai natural. ei bine, cand te duci la mare/strand/piscina, cel mai repede te prinde soarele cand esti in apa. :d

Fundita?batting eyelashes

| ladygaga_9914 a răspuns:

Ulei de masline. face un bronz foarte frumos.
dar e cam scump uleiul de masline. tongue

Întrebări similare