anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti vb aia razbunarea e dulce. E uite ca acum mi sa ivit ocazia sa o gust. Imi puteti spune cum ma pot razbuna pe un coleg, ma ranit enorm de tare, mai ales ca il simpatizam. de ceva timp nu prea il mai bag in seama da el tot ma intreaba de vb vreau sa il ranesc mai tare de atat nu doar cu o simpla indiferenta. pls ajutati-ma. nu mai am ideei pentru o razbunare mai picanta

5 răspunsuri:
| Spiriiii a răspuns:

Indiferenta e cea mai buna razbunarewinking

| Bloondyna a răspuns:

Stii faza cu razbunarea este arma prostului? Te rog nu fi unul dintre ei. Daca el a facut ce a facut este treaba lui daca are creier si nu il foloseste. Indiferenta doare mai tare asa ca lasa-l in pace. Sau zii in fata ca te simti ranita ca s-ar putea sa nu constientizeze ca tea ranit.

| secret_2712 a răspuns:

Indiferenta e cea mai mare si buna razbunare...winking indiferenta doare cel mai tare! de cate ori am incercat sa ma razbun pe un baiat, doar indiferenta a dat roadewinking

| alessia5158 a răspuns:

O fi dulce razbunarea, dar ea este apanajul unuia mic, marunt si limitat! Nu cred ca ti-ai dori calificativul de " mic, marunt si limitat "din partea nimanui. O discutie face to face ar fi de preferat unei razbunari picante mai ales ca el a sezisat, prin indiferenta ta, ca a "calcat in strachini"

| allyssa a răspuns:

Nu apela la razbunare sincer nu cred ca merita sa-i acorzi atata importanta.inteleg ca te-a ranit dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa decazi si sa ajungi la nivelul lui razbunandu-te.nu iti spun sa il ignori pentru.ca poate nu poti totusi nu ii da satisfactia asta:nu il lasa sa vada cat de mult te-a ranit.am eu o vorba:"Voi ma raniti, ma faceti sa sufar dar eu o sa va ranesc pe voi mai tare, cu zambetul pe buze si cu indiferenta care stiu cat va doare!"