| Tsiitsix3 a întrebat:

Stittii ce am auzitt.crying ca vacanta de vara va fi mai scurta. Dar nu stiu`daca ie adevarat cine stie sa scrie.cine nu sa isi dea cu parereacrying voi vreti?happy. Sa incepem scoalain iulie?happy.happy astept raspunsuri. DAu fundhaahappy si vothappy daca nu stiti macar ziceti km vi se pare.

Răspuns Câştigător
| Carlaaa a răspuns:

Este adevarat ca se discuta si posibilitatea asta, sa se dea vacante in functie de concediul parintilor, sa fie vacanta de vara mai mica, cea de iarna mai mare, iar de sarbatorile religioase sa se stea acasa pentru a putea merge la slujbe etc. happy
[atat am auzit, si sincera sa fiu... mi se pare din unele puncte de vedere o idee buna, dar din alte puncte de vedere, nu este cea mai buna decizie...]
O zi buna, [semnat Kaylie]

7 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

Nu e adevarat, stai linistita

| Alissonn14 a răspuns:

Pai, nu e adevarat. Ca sa se scurteze vacanta de vara trebuia sa se lungeasca aia de iarna si nu s-a lungit. Eu am auzit ca poate de la anul. Si daca e asa o sa incepe sc pe 1 sep. Sper ca te-am ajutat :*:*:*:*

| IIIx333III a răspuns:

Pai... da, cel putin la noi in scoala. Dar nu o sa se inceapa scoala din iulie. Eu una termin pe 17 iunie si incep pe 11 septembrie... s-a scurtat cu o saptamana sau cu cateva zile. Sper ca te-am ajutat!big grin

| RalluPop a răspuns:

Sincerr, nu am auzit.
Da nu vreau, x_x.
Doamnee, chiar asa. Sa ne ia cea mai faina` perioada a anului waitingw.

| marian123 a răspuns:

Eu termin scoala pe 1 iunie cum sa incept in iulie?
ce-ai ma...

| Bibiis a răspuns:

STai linijtita :d! nu va fi scurtha. va fi normala. asa cum a fost si pana acum :* bafta!

| maria9344 a răspuns:

Asa va fi vom lua vacanta pe 1 iulie.dar zilele acelea de vacanta ni le baga in vacanta de iearna dar nu anul asta va fi asa ci in 2012