Frumos chiar frumos faci cursuri ceva? insa am o obiectie de facut ai dat negativul prea tare si nu prea te auzi cel putin la prima melodie nu am putut sa o ascult pentru ca negativul suna prea tare si tu nu prea te auzeai asa ca alatdata cand vrei sa mai faci o melodie da negativul mai incet ca sa te si auzi succes tine-o tot asa ca suna bine succes si numai bine in continuare:*
Nu stiu daca, canti tu. dar vocea e superba in primul videoclip nu pare ca tu canti. in fine.doar atat am avut de zis. vocea e superba
Cântatul mai e cum mai e dar gramatica ţi-e praf.
Aşa că nu nise pare CĂ CÂnţi.
Salut.
:| Asta nici macar nu esti tu. Este de fapt zeldaxlove64 :| Nu pot sa crezi ca minti in halul asta. La primul video, acesta este originalul:
http://www.youtube.com/watch?v=ECIDqUy5se8
La celelalte nu stiu inca, dar nu cred ca tu esti.
@alin Da, ai dreptate, in primul video este chiar ea mimand pe melodia pe care am postat-o mai sus.
Si va rog daca puteti sa faceti si reclama...adica dati si voi mai departe poate devin cunoscuta
@JBStandsForMe nu stiu daca ai dreptate sau nu dar oricum in primul video se vede ca mimeaza...bag mana in foc ca primul video si de-ar fi ea atunci a mimat...fiti atenti si va dati seama ca este mimat
Ai o voce extraordinara... sper ca o sa iti faci o cariera din muzica
Mult succes in viitor. Pupici:*
@iJBStandsForMe iti dau foarte mare dreptate, m-am uitat peste link-ul ce l-ai postat, si DA!; zeldaxlove64 are o voce superba si din pacate am descoperit ca @Rockelle75 mimeaza. Cel putin in melodia Impossible. La restul, nu ma bag.
Crede-ma ca m-ai impresionat prima oara cand ai postat intrebarea si am rapsuns acolo, dar uitandu-ma peste raspunsurile de aici m-am razgandit. De ce ai mimat pe vocea acelei fete? Daca voiai pareri despre cum canti, trebuia sa dai melodii CANTATE de TINE. Scuza-ma daca te simti jignita, dar am simtit nevoia sa-mi retrag cuvintele.
Nu am cuvinte!
Iţi doresc o carieră de căntareaţă liniştită fără papparazi :*
Mooooooooooamaaaaaaaaa...esti super tare...iti ador vocea.Mai ai si altele. O sa ai o cariera stalucita in muzica.iti doresc tot binele din lume si o sa incerc sa le arat si prietenilor mei vocea ta de inger.canti minunat siner.esti printre cele mai bune voci pe care le-am auzit.mutl noroc in continuare.
Daca tu esti... e superba :X canti superi fata. sper sa ajungi mai departe
Chiar imi place cum canti, ai talent :o Faci ceva canto? Eu una nu am stiut cum sa imi folosesc vocea... am cantat la pian dar am renuntat. good luck chiar imi place cum canti.Asteptam cat mai multe vizualizari, comments si videoclipuri cu tine cantand!
anonim_4396 întreabă:
spad3r întreabă: