| sonya69 a întrebat:

Stiu ca am mai pus o data intrebarea aceasta dar va rog ajutati-ma!

de o luna se tine dupa mine un baiat mai mic cu un an.totul a inceput cand l-am bagat in seama ca pe un copil si am inceput sa glumesc si sa fiu draguta cu el. ce credeti ca am aflat a doua zi? ca ma place si acum toata clasa lui se tine dupa mine innebunidu-ma cu prostiile pe care le zice el.sincer abereaza! spune ca vorbeste cu mine pe mess si ca ii dau sanse si chestii din astea. insa el nici nu are id-ul meu si nici macar nu il mai bag inseama. dar faza cu ignoratu nu are rezultate. e si mai innebunit dupa mine.

o alta faza este ca mai vorbesc si eu cu baieti care imi plac si el e mereu prezent sa auda ce le zic. e obsedat!

cum scap de el mai repede? va rog ajutati-ma, nu il mai suport!
dau fundita si voturi! orce pls

5 răspunsuri:
| DiavolitzaZambesteLaAparat a răspuns:

Epai spune-i frumos ca u esti mai mareee...si ca ai "prieten"chiar daca u nu ai.rolling on the floor

si cam atat...big grin

dai fundita?batting eyelashes

| ConstiintaTa a răspuns:

rolling on the floor))) ce proasta esti ca nu ii faci nmk...eu in locul tau ori l`as rezolva, ori as accepta sa fiu cu el apoi peste 1-2 ore i-as da papucii si gatahappy si asa ar afla si toata scoala sau la cine se lauda el rolling eyes tonguehappy :*

| Twitter a răspuns:

Bagă-i un cuţit in gât si dă-l dracu! phbbbbt

| Anxx a răspuns:

Pai. din cate ai povestit tipul asta are probleme serioase laughing, iar pentru a scapa de el trebuie sa te combini cu un alt baiat big grin( unul mai mare ). in felul acesta nu cred ca va mai avea tupeul sa vina la tine si sa vorbeasca lucruri neadevarate.

Un alt lucru pe care l ai putea face ar fi sa vorbesti fata`n fata cu el si sa l pui la punct in ceea ce priveste atitudinea lui. Sa`l faci clar sa inteleaga da nu-ti place de el si sa te lase in pace. Crede`ma. cu asta il vei rani si nu va mai continua sa te caute big grin

Daca totusi si dupa aceste 2 metode insista, apeleaza la cineva de incredere, cum ar fi o prietena sau un prieten mai mare care sa vorbeasca cu el sa te lasa`n pace, desi nu cred ca va fi chiar asa de greu sa scapi de un baiat mai mic decat tine thinking

Sper ca te-am ajutat si. sper sa reusesti sa scapi de el laughing)

| squarehead a răspuns:

Poti sa ii zici pur si simplu ca nu esti interesata de el si sa te lase in pace... daca tot nu vrea fa-i o faza naspawinking