Epai spune-i frumos ca u esti mai mareee...si ca ai "prieten"chiar daca u nu ai.
si cam atat...
dai fundita?
))) ce proasta esti ca nu ii faci nmk...eu in locul tau ori l`as rezolva, ori as accepta sa fiu cu el apoi peste 1-2 ore i-as da papucii si gata si asa ar afla si toata scoala sau la cine se lauda el :*
Pai. din cate ai povestit tipul asta are probleme serioase , iar pentru a scapa de el trebuie sa te combini cu un alt baiat ( unul mai mare ). in felul acesta nu cred ca va mai avea tupeul sa vina la tine si sa vorbeasca lucruri neadevarate.
Un alt lucru pe care l ai putea face ar fi sa vorbesti fata`n fata cu el si sa l pui la punct in ceea ce priveste atitudinea lui. Sa`l faci clar sa inteleaga da nu-ti place de el si sa te lase in pace. Crede`ma. cu asta il vei rani si nu va mai continua sa te caute
Daca totusi si dupa aceste 2 metode insista, apeleaza la cineva de incredere, cum ar fi o prietena sau un prieten mai mare care sa vorbeasca cu el sa te lasa`n pace, desi nu cred ca va fi chiar asa de greu sa scapi de un baiat mai mic decat tine
Sper ca te-am ajutat si. sper sa reusesti sa scapi de el )
Poti sa ii zici pur si simplu ca nu esti interesata de el si sa te lase in pace... daca tot nu vrea fa-i o faza naspa