Mi-am amintit ca acum 4 ani a venit un nene la mine acasa sa-l ajute pe tata cu o treaba.Eu eram clasa a 3a pe atunci.Ma intreaba:"Esti la gradinita? ce grupa?".
Cand cineva te intreaba daca ai 10-11 ani, iei o figura senina, un zambet de copil cuminte si spui:"Am 13 ani", astfel incat sa nu pari deloc afectata de eroare.
Hmm. stiu si eu cum e; si pe mine ma intrebau oamenii in clasa a 5-a daca-s intr-a 3-a, iar cand eram printr-a 10-a m-a intrebat cineva daca am avut emotii la testele nationale ) Dar sincer pe mine nu ma enerva situatia; mai mult ma amuza Nu ai de ce sa te ascunzi in casa de frica sa nu auzi iar lumea aberand pe seama varstei tale, pentru ca nu trebuie sa te simti aiurea Doar oamenii aceia nu spun asta din rautate, ci pentru ca asa le pari, un pic mai micuta Pur si simplu asa esti tu - putin diferita - dar nu anormala, ciudata sau mai stiu eu cum.
Pe langa asta, ceea ce acum ti se pare stanjenitor, in anii urmatori va deveni un atu. Gandeste-te cum e sa ti se spuna la 25 de ani ca arati de 20 )
Calm:d
Spune-le...
A stiu ca arat de 11 ani imi place sa par mai tanara
Invidie Ca sunt ei batrani
Simplu. ii spui mamei tale cum te simti si poate c atunci cand va vorbi cu vreo colega, le va spune ea ca esti de fapt mult mai mare si mai desteapta decat pari ! sper ca asa ar fi bine.sau, ai putea sa spui, cat se pate de calma, ceva de genul " ma scuzzati, dar sunt mai mare decat par; am 13 ani si nu ma simt prea bine sa fiu mereu considerata mai mica decat sunt. sper ca ma intelegeti ". E ceva prea diplomatic, dar asa nu vei fi nesimtita, si daca mama ta nu va face nimic in privinta asta, ai ce spune
sper ca te'am ajutat! te pup! fundita?
Crede-ma ca stiu cum este.De fiecare data cand ma intalnesc cu cineva cum ai sp coleg/colega a mamei/tatalui meu ma intreaba cati ani ai? 11? 12? si ma seaca pentru ca eu sunt mult mai mare de 11, 12 anidar ar trebui sa le spui vreo doua vorbe si sa nu-i bagi in seama pentru. ca asa sunt unii oameni nu au "cei sapte ani de acasa". Te pop si sper ca te-am ajutat cu ceva PS: Nu are treaba sa nu mai iesi din casa cu mama ta deoarece sunt oameni din astia...mai bine spus "fiinte"
Nu-i baga in seama. Daca e vreuna mai grasa zi-i,, Vai ce mare sunteti. Cate kg aveti 300 sau 400? '' Fii tare si ZAMBESTE
Hi daca te face mai mica e un avantaj cei cu tine o sa ajungi la 20 d ani. sa iti spuna lumea "cati ani ai 23 24?"si atunci o sa iti doresti sa te faca cineva. de "17 18" :*:*:*. dar cu ce te deranjeaza :* nu-i baga in seama daca chiar te deranjeaza zambestele frumos:* si atat
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: