Nu trebuie sa vezi lucrurile asa. sunt sigura ca ai o gramada de calitati, si in plus ca frumusetea e trecatoare, nu trebuie sa traiesti in umbra ei doar pentru hainele pe care le poarta, sau pentru aspect. fa ceea ce iti place, un sport de exemplu, fi tu si nu incerca sa o copiezi. incearca sa iti faci niste prieteni cu care sa ai lucruri in comun, si las'o pe ea. si nu, nu este vina ta. ea nu a procedat bine, adica voi ati asteptat acolo mult si bine, si cand a venit a vrut sa plecati...nu mi se pare frumos . incearca sa vorbesti cu ea, sa vezi de ce nu mai sunteti prietene ca inainte.
bafTA
Incearca sa-ti faci si alti prieteni, adica nu trebuie sa fi asa dependenta de ea. ati gresit amandou, tu pentru ca simti invidie, si ea pentru ca vrea sa fie mereu sefa...ii place sa fie in centrul atentie. daca ii e asa usor ei sa nu mai vb atunci poata ea nu tinea asa mult la aceasta pritenie. sfatul meu e sa-ti faci si alte prietene si prieteni, eu am avut de ex o prietena foarte buna, dar vroia sa faca mereu pe sefa asa ca acum nu suntem prietene, ne salutam si asa, dar ne-am schimbat cercurile de prieteni