| Mirela a întrebat:

Stiu.ca daca il iubesc ar trebui sa. l accept asa cum este.este vorba de prietenul meuwinking fumeaza si asta nu ma deranjeaza foarte tare, dar tin oarecum la sanatatea lui.

Ce metode imi dati sa-l fac cumva sa nu mai fumeze?

P. S.: chiar si el ar vrea astahee hee dar problema e ca are 17 ani, si fumeaza cam de 6 aniwinking

Voi cum v-ati lasat de flag?

Funda la ideea cea mai buna love struck

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă el vrea asta, doar el va reuşi şi este strict problema lui. Nu îl poţi ajuta în niciun fel.
Şi totuşi, hai, recunoaşte, de fapt vrei tu şi insinuezi constant ca el să se lase de fumat pentru tine, nu-i aşa? Dacă face asta dă dovadă de lipsă de caracter, părerea mea.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Simplul fapt că nu fumează când stă cu tine pentru că "faci tu urât" denotă clar că el ţine la tine mai mult decât meriţi tu.
Dacă îl iubeşti, îl accepţi cu orice.

Eu nu i-aş permite prietenei mele să-mi spună să nu mai fumez când e ea prin preajmă.

| Mirela explică:

De fumat * [nu mi-a iesit semnu de fapt trebuia sa-mi iasa dar nu sunt pe messenger laughing ]

| Mirela explică:

Aa laughing) si nu fumeaza cand sta cu minehee heefac urat.

kongeriket : la inceput s. a lasat o luna, dar n. a mai rezistat s. a apucat din nouwinkingsi nu pentru mine. si el vrea tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l mai pupa. Spune-i ca pute si ca iti vine sa vomitzi! devil

| fatutzaanutza a răspuns:

De la 11 ani fumeaazaa? lol e chair lol dar ma rog stii daca vrei sa scape de fumat poti sa cumperi un fel de petek de la farmacie care nu stiu ce elibereaza niste substante care iti sting pofta de a fuma big grin SUCCES