| nutzbreaker a întrebat:

Stiu ca e aiurea sa intreb asta, dar oare sunt eu nebuna? fac tot felul de lucruri nebunesti, pe care altii le considera ciudate si de cand am sarutat mai mult de 10 tipi la o petrecere cand eram beata. Cand le-am povestit prietenelor mele, una dinter ele au spus ca sunt curva, desi ea era sa se **** cu un alt tip cand ea are prieten ( eu sunt virgina, apropo )... cand eram in ora de geografie am inceput sa rad ca o idioata pentru ca ma gandeam la toti pletosii pe care i-am sarutat si cat de special o fost fiecare dintre ei... am momente cand sunt hiperactiva si, in momentele alea, tip si sar si dau din maini de parca nu as fi normala si momente in care abia daca mai pot respira la cat de plictisita sunt. Pe scurt, imi schimb stare din cinci in cinci minute.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sa te saruti mai merge. mai bine decat sa te ''''' cu fiecare. happy Du-te la psiholog ( nu o spun cu rautate, majoritatea utilizeaza cuvantul in sens rau. uneori e bine sa mergi la psiholog macar te mai descarci daca nu ai cu cine sa vorbesti. sa fie o persoana apropiata. )

2 răspunsuri:
| UninspiredName a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, sunt greu de inteles cu toate starile astea ale mele...chiar nu imi dau seama, am momente in care sunt foarte fericita si incep sa ma distrez cu lumea si ne simtim cu totii bine, si momente in care sunt plictisita si practic nu am chef de nimic, si persoanele din jurul meu sunt la fel, parca leás transmite starea mea si chiar e nasol. Uneori ma intreb daca nu sunt saita de pe fix, caci toti imi zic ca sunt nebuna si chiar nu ma deranjeaza asta, imi place sa fiu iesita din normal, caci viata e plictisitoare cateodata si poti gasi ceva amuzant sau ceva care sa te faca sa te simti bine din orice fleac, pe care il spui, faci, sau chiar prin modul cum ii faci pe ceilalti sa se simta, asa ca: Enjoy the life! Enjoy your crazy!winkingtongue bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh vai asa eram si eu si ce sa zic.in sfarsit mi-am gasit sora. poate trec pe la tine la liceu/scoala.mai vedem noi cine se ia de tine apoi happy