Dacă faci sex cu oricine pentru distracție sau pentru bani e un pic cam wrong. Dar nu mă bag în subiect.
Dacă ai o relație stabilă, bazată pe iubire și respect reciproc, atracția și pasiunea vor apărea la un moment dat în cadru. Nu este nimic rău să faci dragoste cu iubitul/ logodnicul tău înainte de căsătorie, mai ales dacă știi că relația are viitor și nu sexul este baza, ci iubirea, comunicarea etc.
Nu mai e cum era odată... Știu că din punct de vedere religios e păcat (nu sunt religioasă), dar hai să privim partea practică a lucrurilor: Înainte dacă făceai sex cu cineva și rămâneai gravidă, nu se mai uita nimeni la tine și aveai șanse mari să rămâi nemăritată și cu copil din flori. Deveneai o paria a societății. La bărbați NU se aplica regula asta, dacă o lăsai pe una gravidă toată lumea zicea de aia că a fost proastă și curvă. Mai rar să se lege cineva de partea masculină.
Mai e și partea cu sănătatea, dacă faci sex cu oricine ai șanse foarte mari să prinzi niște BTS care te pot împiedica mai apoi să ai o relație frumoasă cu o persoană "curată". Nu știu cât de ușor este să treci peste faptul că persoana iubită are sifilis sau gonoree.
Ca regulă generală, când faci ceva, trebuie să-ți folosești creierul și să-ți asumi consecințele.
Daca faci sex inainte de nunta cu altcineva in afara de viitorul sot, inseamna ca te mariti degeaba, pentru ca nu-ti iubesti viitorul sot si nu dai doi bani pe casatoria aceea.
In ce priveste religia si sexul, daca esti credincios/credincioasa, este bine sa te casatoresti virgin/virgina, pentru ca-i considerat pacat mare, sa o faci inainte de casatorie.