| StormyNight a întrebat:

Stiu ca e o intrebare tampita si s-a mai pus de o gramada de ori: Ce vreti sa deveniti cand veti fi mari? De ce?

9 răspunsuri:
| Andreeiutzav a răspuns:

Buna! Eu vreau sa devin reporter...deoarece imi place sa stiu ce se intampla, de ce, unde...Sunt curioasa si asta cred ca m-ar ajuta in acest domeniuhappy

Tu ce ai vrea:*?

| gazza01 a răspuns:

Cati ani ai? Eu am ales deja: editor. Pt ca nu este o meserie grea: stai birou si publici stiri in ziare, reviste... Si + ca nu scrii despre aceleasi lucruri pana inebunesti, nu cred ca este o meserie plictisitoare.

I'a auzi laughing) doctor straight face cea mai proasta meserie din toate punctele de vedere: stres, ai in mainile tale vietzile prea multori oameni happy si peste noapte poti ajunge un criminal )pentru ca toata lumea face greseli) + ca salariul minim pe economie este 800 lei (8 milioane) Daca iti asumi toate astea, fa'te doctor! Mai bine farmacist!winking

| drhotzu a răspuns (pentru gazza01):

I`auzi editor!
trebuie sa vii cu subiecte ca daca nu te zboara!
trebuie sa scrii bine ca daca nu zbori!
aaa si sa mai spun ca: e foarte greu sa gasesti undeva sa scrii, si plus ca se plateste prost rau de tot, (de 5 ori mai prost decat un doctor care lucreaza la privat)
asa ca... multe succesuri.
aaa si ca sa spun si eu ce fac big grin
eu sunt licentiat in drept, si am propria firma pe productie publicitara si campanii de marketing big grin

| gazza01 a răspuns (pentru drhotzu):

Umplu revistele de reportaje cu Bianca Dragusanu laughing sau alte "dive" si gata... Si cine se mai duce la doctori privatzi? happy

Oho tot mai multa lumea nici nu iti vine sa crezi... e coada, si vorbesc serios acum. meseria de "jurnalist" nu e atat de stralucitoare pe cat crezi, am 2 prieteni care sunt jurnalisti si e nasol rau, adica unul a ajuns sa scrie de fotbal iar celalalt si mai rau!

Poate am mai mult noroc. Exista si editori, jurnalisti celebrii si promovatzi pe la tv... tongue

Mdaaaa... nu iti fa vise prea mari! pe acelasi principiu poate castigi la loto si iti deschizi propria editura...

Uuu ce tare suna asta! Pacat ca nu joc la Loto sad

| jupiter530 a răspuns:

Doctorwinking

Întrebări similare