anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e posibil sa vi se para ciudat, dar in fiecare zi ma cert cu parintii.
Mi-as dori sa plec de acasa dar nu am cu cine.
Daca este cineva din Buzau sau care poate veni in Buzau, sa lase id-ul de mess aici ca sa vorbim.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Certurile adolescentilor cu parintii sunt la ordinea zilele. Analizeaza motivele de cearta si vezi ce ai putea sa faci si tu in fiecare situatie pentru a evita conflictele pe viitor. Plecatul de acasa nu se face brusc; pleci cand ai unde sa stai, cand poti sa te intretii. Altfel, te poti trezi ca pleci cu o persoana necunoscuta si poti regreta viata cu parintii.

| GeorgyyyBuaa a răspuns:

Buna acesta este facebook-ul meu https://www.facebook.com/AleeSiCuMine?ref=tn_tnmn da-mi add sa vorbim :*

| Cristina304 a răspuns (pentru GeorgyyyBuaa):

Gata...ti-am dat add.

| LA17 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ei si sa ii faci sa inteleaga ce te deranjeaza in comportamentul lor, dar sa fii dispusa si sa faci tu anumite compromisuri. Fuga de acasa chiar nu e o solutie, pentru ca mai tarziu o sa te intorci tot la ei si cred ca daca e sa fugi nici nu ai unde pentru ca nimeni nu te primeste gratuit, deci oricum tot la compromisuri ai ajunge, dar poate mai grave si totodata daca fugi iti bati tu singura joc de viitorul tau.