| Tequieromuchaco_Alexia_1995 a întrebat:

Stiu ca este o intrebare cam ciudata. dar cum as putea sa strang 500Ron intr-un an?

Răspuns Câştigător
| Catalin_Tseppy_1990 a răspuns:

Pariuri. Pune 10-20 de lei pe o cota de 3-4. 10x4 = 40 lei. 30 de-o parte.10 lei iar. Tot asa. 2800 de RON am strans in 5 luni.

11 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

laughing
Daca ai pune 5lei in fiecare zi la pusculita...Stiu,e greu, nici eu nu sunt prea economa.

| Axys a răspuns:

Hm strangi din buci! pe romaneste vorbind. vinzi ce nu-ti trebuie pe MErcador.ro ori pe Ocazi si e vand la fel ma strang si alocatia imi mai da parinti si scot bani!

| Fridăm a răspuns:

Strângi alocaţia din fiecare lună. Dacă un an (12 luni) pui alocaţia (42 lei) deoparte, vei avea cu puţin mai mult (504). Spor!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pui deoparte banii pe care ii primesti de la parinti/alte rude. Si spune-le sa iti dea alocatia in fiecare luna.

| hp8510p a răspuns:

500 de lei intr-un an? eu am strans 1300 de lei in 3 luni.Am strans alocatia, toti banii de buzunar(ma duceam la liceu fara niciun ban)...incearca si tu

| INFRANTAdeSINGURATATE a răspuns (pentru hp8510p):

Scuza-ma ca te intreb, dar ce faci cu ei/ ce vei face cu ei? Si eu multi bani... 1200 de lei, dar nu stiu cum sa-i cheltuiesc si pe ce. Ma ajuti, te rog?

| hp8510p a răspuns (pentru INFRANTAdeSINGURATATE):

Pai imi cumpar ce vreau...nu mai stau sa ma rog de parinti sa-mi cumpere ceva mai scump.De banii aia 1300 de lei mi-am cumparat un laptop second hand.Acum strang sa-mi iau telefon nou.

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Prin alocatie laughing

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

E chiar aiurea intrebarea dar in fine...foarte usor ai putea sa economisesti din banii pe care ii primesti de la parinti sau depinde poate si de la rude. daca in fiecare saptamana pui la pusculita 10 lei cu un calcul simplu intr-un an strangi 480 de lei. sper sa iti fie de folos ideea mea happy

| Mussete a răspuns:

Pai intr-un an sunt multe sarbatori... Ai putea strange de ziua ta, craciun, mos nicolae, 1 iunie, paste, cu colinduu: sorcova, plugusoruu etc. si daca mai ai un sfant sau ceva.