Te rog uita-l pentru binele tau! Roate se intoarce. Daca iti cladesti fericirea pe nefericirea altuia (sotia lui) in final tu vei suferi mai mult!
Trebuie sa intrerupi contactul cu el, de tot! Il ignori complet si incerci sa iti ti mintea ocupata, Iesi si cu alti baieti, chiar daca la inceput doar la el te vei gandi, merita sa le dai o sansa si altora, nu stii niciodata de unde sare iepurele. Crede-ma ca in cateva saptamani, maxim cateva luni o sa te mai afecteze.
Si el vrea...sunt luni de zile de cand nu facem altceva decat sa ne privim, nu am intrecut niciodata limita asta.insa pare mai mut de atat....as vrea sa pot explica sa intelegeti
Daca el vrea inseamna ca ii lipseste ceva la sotia lui si acest lucru il gaseste la tine. Dar tu nu poti fii amanta lui, nu cred ca ai fii tu dupa vorbele tale buna in postura de amanta. Ai vrea toata viata sa fii doar de rezerva? Eu nu cred, cel mai bine e sa ii dai uitarii si intelegem, dar nu intelegem cum vrei tu.
Evita-l, nu poti sa strici casa altcuiva doar pentru ca tu ai vrea ceva. Incearca sa ai cat mai putin contact cu el.
Dragostea nu are varsta sau statut social o sa imi spui tu. Dar gandeste-te. Daca lui nu ii place femeia careia i-a jurat credinta si fidelitate pana la sfarsitul vietii...ce te face sa crezi ca esti mai buna va actuala. Daca el nu iese din relatia cu ea,probabil pentru ca sotia lui e ok,dar viata lor sexuala scartaie,si cauta alinare la altele,sau mai degraba la altele in pat. Gandeste-te ce sanse de reusita aveti cu "relatia voastra". Chiar crezi ca un om normal la cap ar renunta la familie,copii,nevasta,camin si stabilitate pentru o alta femeie? Nu. Nu varenunta. Va veni la tine doar cand are nevoie,te va amagi cu chestii de genul "peste o luna jur ca divortez dar acum nu pot" si iti va rapi sansa sa cunosti pe cineva care sa te merite,pe care sa nu-l imparti. Pentru ce vrea un barbat o amanta? Ca sa faca sex, ca sa aiba pe cineva mai slab ca el care sa-l aprecieze, ca sa se simta puternic, ca sa se razbune pe sotie. Nu s-a indragostit de tine pentru ca tu esti frumoasa,desteapta, spirituala. A venit la tine va nu se mai simte atras de sotie dar foarte putini divorteaza ca sa se insoare cu amanta. Nu o spun eu...o spun statisticile. Si gandeste-te ca in mod oficial nu veti avea o relatie. De sarbatori va sta sa deguste cozonacul facut de sotie, nu va sta sa savureze pielea ta. Daca afla cineva de tine va nega cu vehementa ca existi in viata lui. Nu va vetiputea plimba prin oras, nu te va prezenta rudelor si prietenilor, singurul lucru unde va puteti prezenta de mana este in dormitor. IN DORMITORUL TAU DE OBICEI. Practic iti vei pierde ani in care poti fi curtata de barbati care sa merite atentia ta.
Eu cred ca nu e singurul barbat din lume...din punctul meu de vedere...i-asi spune ca nu-i pot face asa ceva si m-as indeparta cat mai mult de el