| TooNight a întrebat:

Stiu ca-i cam stupida intrebarea, dar chiar trebuia s-o pun.straight face
Pe voi cam cat va tine cand va indragostiti?
Poate tine si toata viata?
Cum poate sa nu-mi mai placa de cineva?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate ține și toată viața dacă partenerii nu lasă sentimentele de iubire să se stingă.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| Hash001 a răspuns:

1. Nu tine toata viata, cauta-ti alta preocupare.
2. Verifica la 1

| blueheart a răspuns:

Se spune ca dragostea dureaza 3 ani. Se mai spune si ca dureaza o vesnicie. Insa dragostea de fapt dureaza exact atat cat trebuie si greseala pe care o facem este tocmai ca incercam sa masuram dragostea. Dragostea absoluta nu e facuta pentru noi, oamenii de rand. Avem uneori norocul de a gusta din ea numai pentru o clipa. Si ajunge pentru o viata intreaga. Ce ne-am putea dori mai mult de atat? Eu cred in suflet-pereche si cred ca o dragoste pura, izvorata din inima, este eterna happy

Răspuns utilizator avertizat
| OnlyOlly a răspuns:

Pentru a dura mult timp o relatie trebuie sa nu va certati pe teme prostesti si sa nu o faci pe fata geloasa. o relatie poate tine o viata daca stii cum sa te comporti cu o fata

| dany1414 a răspuns:

Pai poate dura foarte mult atata tmp cat nu sunt certuri si nu nu poti sa scapi de prima iubire nu-i poti porunci inimi daca placi pe cineva o sal placi intodeaunastraight face

| scumpicamada68 a răspuns:

Pai pe mine cind ma indragostesc nu ma time prea mult pentru ca nu vreau eu sa am o relatie mai lunga cu cineva dar asta nu inseamna ca tu nu poti sta mai mult cu cineva.
Pai daca nu-ti place de cineva ar trebui sai spuii in fata ca nu-ti place de el si nu ar trebui sa iil minti ca nu-ti place de el trebuie doarsa recunostii ca nu-ti place de el...