| blueprimrose a întrebat:

Stiu ca intrebarea asta va suna ceva de genul - de unde sa stiu eu? dar sper ca macar cineva ma va ajuta big grin. Voi da funda la fiecare raspuns!big grin deci am o problema cu internetul! am de la orange debea l-am pus, am avut de la Zapp si la inceput a mers bine apoi ca **** nu se mai incarcau videourile si alea! acum asa face si acest internet dar are zile pe luna cand merge cum ar fi o zi doua pe luna! sad in rest merge ca nimica... nu se incarc videourile nici site-urile! deci merge ca... si nu pot sa imi reinstalez windowsul pentru. ca laptopul meu nu are dvd dnala undee sa bagi cdurile! happy plss ajutatsima! big grin multumesc >:d<

2 răspunsuri:
| SkaRrY4MyLoV3 a răspuns:

Ai putea sa reinstalezi windowsu cu un stick... iti bagi windowsu pe stick si il reinstalezi. dar iti trebuie profee cafee

| art1stu a răspuns:

Salut, cred ca esti pe modem nu?happy daca da iti spun ca si eu am avut, si uneori imi venea sa-mi rup parul din cap, mai bine l-ai schimba si ti-ai baga net prin cablu daca il ai prin modem(eu asa am facut), si da poti folosi stick, sau daca nu iti merge nici prin stick du-te la un prieten/a unde stii ca are netu` bun, si il instalezi de la el/ea.