Salve. In primul rand trebuie sa afli care este motivul pentru care nu te lasa sa mergi. Eu vad doua motive pentru care sa nu te lase: financiar sau responsabil.
Financiar e mai simplu de rezolvat: daca nu au bani sa te trimita, trebuie sa platesti tu (daca ai de unde). Daca nu ai, s-a rezolvat, nu te poti duce .
Cu responsabilitatea e asa: ca sa-i convingi vei avea nevoie de argumente pe care sa le poti vinde lor, adica lucruri pozitive din viata ta de scolar care sa demonstreze ca esti un copil responsabil. Ce argumente poti aduce tu: ai fost cuminte ( nu bei, nu fumezi, nu intarzii de la scoala), ai note bune si iti faci temele, nu i-a chemat pe parinti la scoala ca ai facut vreo nazbatie. In plus de asta, ca sa castigi credibilitate il poti baga in fata pe profu care organizeaza tabara: uite, a mai facut tabere si in anii trecuti, nu au fost incidente, e un prof de treaba si cu care ne intelegem Insa, daca cele enumerate nu sunt adevarate (chiulesti, intarzii, nu faci temele, ai note mici, etc) nici eu nu te-as lasa sa te duci in tabara. este un sistem simplu - muncesti si ai rezultate - esti recompensat; nu ai rezultate - esti pedepsit.
Bafta, tinere si poate ne tii la curent cu ce ai reusit sa faci.
Pai poti sa ii canvingi spunand ca vei fii cuminte, ca pot avea incredere in tine! dar nici tu sa nu faci prostii in tabara! [ daca te lasa ] :d
Ai mai jos un citat relevant pentru intrebarea ta:
"Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala."
Charles Elliot, fostul presedinte al Universitatii Harvard
Mai multe motive si poate chiar si destinatii de tabara gasesti la: http://www.tabaradetenis.ro/p124-Tabarele+noastre
Citatul de mai jos este relevant pentru intrebarea ta:
"Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala." - Charles Elliot, fostul presedinte al Universitatii Harvard
Mai multe argumente si destinatii de tabara gasesti la: http://www.tabaradetenis.ro/p124-Tabarele+noastre
ESTI destul de mare am eu o idee pacalestei cu in proiect la istorie asa poti sai pacalesti.
anonim_4396 întreabă: