Cred ca se va ține.
Majoritatea celor care au fost a noua anul acesta au reușit sa faca balul bobocilor pe la sfârșitul anului, fie mai neoficial, fie fiecare clasă separat.
Ideea e ca metode se găsesc, chit că nu mai e chiar fix cum era înainte...
Soluția este zak Efron mergi pe YouTube scrie așa High schol muzical acolo înveți sa dansezi sate și Bați in același timp https://youtu.be/k-t4vqd534Y
Bună!
Când am intrat la liceu, în perioada în care nu exista COVID19, nu s-a organizat balul bobocilor, pentru că nimeni nu voia să-și asume răspunderea în cazul în care locul ar fi luat foc - umbra tragediei de la Colectiv încă bântuia prin licee. Acum nu cred că se vor organiza astfel de petreceri din cauza pandemiei. În orice caz, conducerea liceului nu cred că e dispusă să-și pună pielea la saramură pentru un bal.
Multumesc pentru toate raspunsurile. La noi pana cu Covid toate balurile au fost tinute chiar foarte profesionist si foarte frumos. Sper ca se tine si sper ca o sa am parte de aceste momente unice
Dacă se adeverește ce au anunțat ăștia de la TV valul patru de corona cred că nu se va mai face nicio festivitate. Dar, și mie mi-ar părea rău. Am trecut în clasa a noua nu mă pricep la dans ca și tine. Nu trebuie să faci nimic special, vei avea ocazia să vorbești cu noi tăi colegi. De petrecut nu te obligă nimeni.