Gandeste diferit ala e secretul si fiind mai optimist in viata totul se va rezolva in functie de modul la care te concentrezi ca sa ai parte de ceea ce-ti doresti in viata. Gandurile pozitive devin realitate.
E mai greu de facut decat crezi, nu stiu ce sa fac, de multe ori am ajuns la disperare. din cauza asta am inceput si chiar am facut lucuri naspa, stiu ca imi pare rau degeaba, ce e facut e bun facut, insa imi par rau si vreau sa indrept, dar singur nu pot...nu stiu cum
Eu am avut un trecut asemanator cu al tau si acum am ramas singur pentru ca prieteni adevarati nu exista deloc in lumea asta, dar ma simt bine si fac posibilul sa fiu fericit chiar daca nu voi ajunge un om insurat. Nu vezi ca femeile la fel isi fac de cap ba din cauza baietiilor sau fiind mai fitoase isi fac de cap si ajung la un nivel mizer iar lumea le arata cu degetul, viata e frumoasa si in singuratate dar trebuie sa-ti placa munca care o faci sau sa ai o pasiune.
Eu nu vreau sa stau singur, vreau sa gasesc pe cineva. stiu ca as gasi, chiar daca dureaza, dar nu pot si nu stiu cum sa fac acest lucru. nu stiu cum sa vb cu fetele, poate suna ciudat si eu ma gandesc ca e aiurea, de aia am ajuns sa ma gandesc si la nebunii dar nu vreau sa fac nimic prostesc... vreau sa gasesc o modalitate sa scap de timiditate
Esti nascut in 1995 inca esti mic. Dar gandeste bine ca acum astea au chef de distractie si te-ar trada din nou mai incolo daca gasesti una care s-a saturat de atata sex si aventuri care vrea ceva stabil bine daca nu poate vei avea ocazia sa dai de una care a fost singura ca tine.
Daca deja esti barbat si gandesti asa, scuza-ma.Viata e frumoasa, gandeste mai pozitiv. Poti sa-ti faci prieten si daca esti timid.Incearca sa vorbesti cu ei.Nu te mai inchide in tine.
Sa nu te plangi ca nu ai prieteni.De cele mai multe ori acesti prieteni te pot plimba prin tot felul de probleme si te pot ''vinde'' cu prima ocazie.Cel mai bine este sa te bagi in seama cu lumea prin intrebari banale. Daca fumezi poti sa ceri un foc de la cineva prin curtea scolii, si dupa sa continui cu ceva de genul...''apropo eu sunt...(George/Ion/etc.)''. Catdespre treaba cu prietena secretul este sa fii cat mai natural si sa te gandesti ca si ea este o persoana ca si tine si poate ca a trecut si ea prin perioade cand s-a simtit similar.Mult noroc!
Atitudine! Acesta e raspunsul. Ia atitudine. Nu te lasa, nu te da batut.
Poti incepe prin a vorbi cu tine insuti la oglinda, dupa care pe mess, incearca sa gasesti un subiect interesant (de ex: un film un joc o piesa etc) si dupa aceea incerci sa te imprietenesti cu altii, stai asculti despre ce vorbesc si ei, mai zici si tu ceva ( daca e la subiect si interesant) si cam atat. Bafta
Am zis eu ceva mai sus: ATITUDINE! Ce om e acela care nu isi poate invinge frica ( nu te supara dar asta e adevarul) frate trebuie sa ai curaj sa gasesti in tine aceea putere care te face mai presus decat oricine si ce daca zici o prostie in fata cuiva, la toata lumea i s-o intamplat si au murit din cauza asta? NU! Atitudinea este cea mai puternica arma a omului si toata lumea o are inclusiv tu!
Esti prea retras! Lumea nu o sa vina la tine acasa sa te intrebe daca vrei sa mergi cu ei undeva! Tu trebuie sa mergi la ei si poate ai dreptate poate nu iti intelege nimeni sentimentele dar asta nu inseamna ca nu poti sa le explici daca nu inteleg da-i in... bine
Ca sa te motivezi aminteste-ti de ceea ce te face puternic ( muzica preferata, dans, joc, film etc)