anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca o sa sune foarte ciudat si poate mintea imi joaca feste(chiar cred asta)... Vroiam sa urc la etaj (in casa) si pe scara, am auzit o voce de baietel care striga: Mami! Iar acum o ora, am auzit vocea mamei mele strigandu-ma, m-am dus la ea si mi-a spus ca vroia sa ma strige sa vin putin pana la ea. Ce inseamna asta? Cred ca mintea imi joaca feste. P.S:Eu chiar vorbesc serioa.

4 răspunsuri:
| LucianP a răspuns:

Poate sa fie din cauza oboselii, stresului, ...sunt mai multe cauze, mie mi se intampla sa uit ce vroiam sa fac si sa imi amintesc peste 10-15 min cand e prea tarziu laughing

| Stelutasweet a răspuns:

Ei bine uneori ni se pare poate fii mintea nostra, nu vreau sa te sperii cu povesti de groaza dar daca esti sigura poti sfintii casa de exemplu. Sau sa dormi mai mult daca crezi ca este lipsa de somn, depinde cat de frecvent se intampla, poti vorbii cu mama ta sau o persoana din familie si sa vedeti care este cu adevarat problema.Mult noroc happy

| MetalForever a răspuns:

Ca nu stii sa minti.

| CezicideRobert a răspuns:

Iesi boali de nenorocitalaughing am citit asta la 2 noaptea si mam **** pe mine de fricalaughing