anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca o sa sune stupid dar am 16 ani si nu am sarutat pana acum pe nimeni, luna viitoare fac 17 ani.baiatul pe care il plac m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si nu i-am dat nici un raspuns.pentru ca imi este frica sa sarut. daca nu va iesii bine? nu vreau raspunsuri care sa ma jigneasca.imi puteti spune cum sa sarut? macar asa pe scurt funda!:*

Răspuns Câştigător
| tataralexandra a răspuns:

Pai si ce? nu e o rusine.si de ce sa iti fie frica? chiar nu ai de ce te teme chiar daca e primul` sarut nu`i nimica special deci.pai simplu.va apropiati buzelelaughingsi un sarut din ala englezesclaughingnuma intreba cum ii ca nu pot sa iti explic aici dar sa nu-ti fie teama baftahappy

4 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Cauta pe www.clopotel.ro la sectiunea "Educatie sexuala" despre sarut.;)) E un articol care poate iti va da niste idei.

| Ralluca25 a răspuns:

Nu pot sa-ti spun cum sa saruti totul vine de la sine.
nu e o problema asta multi nu stiu sa sarute da sau descurcat paana la urma ai incredere in tine si va merge bine cu siguranta.
successmug
:*

| coxty a răspuns:

Eu zic sa incerci ca incercarea moarte n-are.
Si cred ca no sa supere chiar o sa fie cu capul in nori 2-3 zile crede-ma ca sunt si eu baiat.
Inainte de a saruta ia o guma mentolata pentru a avea o senzatie placuta.

| missdidixu a răspuns:

rolling on the floor) mi-am adus aminte ca iubitu meu spunea ca nu vroiam nici de a naiba sa deschid gura cand el vroia sa ma sarute...da nu ca nu vroiam pur si simplu nu stiam sa sarut... oricum pana la urma a venit de la sine asa ca nu iti fa grijihappy