Rămâi la masturbație. Te ajută să te cunoști mai bine, te scapă de stres, nu te lasă gravidă, nu iei boli.
Știu destule fete care s-au lăsat duse de val de la vârste fragede și acum au tot felul de probleme (după 10 - 15 ani de la debut). De exemplu HPV. Măcar te-ai vaccinat? că acum se poate...
Nu o face pentru. ca o sa-ti para rau m-ai tarziu Relatiile implica iubire, respect, sinceritate, incredere si... sex. Este adevarat ca raporturile sexuale sunt normale intr-o relatie, insa este important sa vezi daca iubitul tau merita sa fie primul baiat in viata ta...plus ca esti mica si exista posibilitatea sa fii dispusa mai sever la boli
Nu cred, pentru ca e posibil sa nu fii suficient de dezvoltata pentru ceva care implica mult efort.Iar, prietena aia ar trebui clar s-o lasi balta.adica genu ei de munca face de ras majoritatea femeilor.mie mi se pare ok sa faci sex atunci cand simti nevoia sau cand chiar simti ca e necesar dar e groaznic sa te vinzi asa unui sofer incopetent, prost si redus sau orice barbat d-asta idiot
Daca te simti pregatita e ok. Sfatul meu e sa nu o faci, inca e devreme.La 14 ani ar trebui sa te preocupe altceva...scoala de exemplu. Spune-i sa mai astepte 2 ani cel putin.
Daca vreti amandoi si te simti in stare sa rezusti la tot e ok dar eu iti remand sa nu o faceti deoarece eat micuta si ai putea sa :
Lesini caci prima oara sunt dureri groaznice din cauza ca ai varsta frageda
Sa iei boli mai repede(follositi prezervativ)
O sa te intrebi peste ani dc ai facut-o...
Eu zic sa va sfatuiti voi si sa ajungeti lla un acord...cat despre prietena ta.ea va ajunge in arest cu multe amenzi.
Mullt succes!
anonim_4396 întreabă: