| Amnevoiedeajutorulvostruuu a întrebat:

Stiu ca pare o intrebare stupida,dar intr-adevar vreau sa aflu raspunsul la aceasta intrebaretonguee voi cand va serveste cineva cu snacks,chips,viva,ola,seven days... orice,orice,orice, voi luati? Car din aceste produse le luati? In ce cantitate? Daca va intreaba :"vrei snaks?" ce ziceti? sau daca zice:"ia". ce faceti? Va rog explicati-mi cum faceti voi.THANK YOU VERY MUCHkiss

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Depinde si de sitautie, si de persoana. Uneori refuz, alte ori iau 2-3 snackuri/chips/etc. si sa recunoastem a uneori luam cu pumnul ( adica atunci cand vine sora/fratele sau de ce nu si mama/tata uneori, desi cam rar, caci ei nu consuma snackuri)

| AndreeaaD a răspuns:

Chiar ca e o intrebare stupida dar daca tot ai pus-o am sa-ti raspund.
In mod normal cand te roaga cineva cu ceva trebuie sa accepti fie ca iti place, fie ca nu si sa ii multumesti.Insa mie nu prea imi plac chipsurile, cel putin nu toate si daca se intampla sa ma serveasca cineva, refuz politicos.
Daca ma servesc, nu iau o cantitate mare, iau 2-3 chipsuri.De ce? Pentru ca ma gandesc ca nu trebuie sa profit de amabilitatea celuilalt.
Cam asta e.happy

| baf a răspuns:

Daca este un coleg cu care ma inteleg sau o ruda o cunostinta etc.normal ca da....la cipsuri iau si eu 2 3, viva si ola iau si eu cate apuc 2 3 nu stiu daca te referi la colegii tai sau nu stiu.iau, uneori mai zic si nu multumesc