| tauruss a întrebat:

Stiu ca pare stupid dar ce inseamna funda? ca nu de mult mi-am facut cont si de aceea nu stiu mersi pa

Răspuns Câştigător
| mao14 a răspuns:

Pai funda este ceva ce le dai tu lumii de aici daca ai o intrebare si ei iti raspund bine la intrebare de ex : lume... era o melodie mai veche care avrea refrenul o mie de vise... ei iti raspund si daca aia era melodia undeva la raspuns iti apare o funda, tu dai pe ea si gata happy sper sa te fi ajutat big grin

9 răspunsuri:
| Angeline a răspuns:

Dupa ce primesti mai multe raspunsuri la intrebarea ta, care raspuns ti se pare cel mai bun, poti sa ii pui funda happy adica castigatorul, adica cel care a raspuns cel mai bine happy

| maryusuy a răspuns:

Pai funda e prescurtare de la "fundita" adica : daca pui o intrebare si ti se pare un raspuns cat de cat ok. atunci tu il alegi castigator. Iti apare in dreapta happy --->

| dyav0litza a răspuns:

Pai atu cand primesti raspunsuri la intrebari la care ti se pare cel mai bun sau te-a ajutat cel mai mult tu ii dai funda...astfel facem puncte si devenim expert TPU. funda o dai astfel:langa raspunsurile tale apare un loc in forma de funda.dai click pe ea si dai da. poti sa mi-a dai mie asa pentru inceputwinking

| Unffox a răspuns:

Funda cred ca stii ce insemna, tu nu stii ce inteles are aici. Pentru a te lumina, atunci cand cineva pune o intrebare si alege un raspuns castigator, inseamna ca ii acorda asa numita " funda ".

| ilika a răspuns:

Funda este un fel de "premiu" pentru cel mai bun raspuns. numai autorul intrebarii poate da funda, iar restul pot da voturi. big grin

| Jessie a răspuns:

Daca dai funda unui raspuns inseamna ca "premiezi" acel raspuns...

Este cel mai bun raspuns care l'ai primit!

SPer ca iintelegi.love struck:*

| Emonik_7113 a răspuns:

Deci persoana care pune intrebarea trebuie sa aleaga un raspuns castigator, care la impresionat, si acela primeste funda big grin

| juventinu a răspuns:

Poti sa dai "funda" pentru raspunsu care te-a ajutat cel mai mult, adica pentru raspunsul cel mai bun, de la intrebariile tale.

| Ramonica_4789 a răspuns:

Pei funda sau fundoie inseamna ca a fost bun raspunsul si l-ai promovat cu sa spun fundoaie?